Miért álmodtam démonnal?
17 éves vagyok, szüleimmel lakok. Pár hét mulva fogunk innen elköltözni anyukámmal, gyerekkorom óta lakunk itt.
Az álmom a következő volt: ültünk a nappaliban és anyum meg én felfigyeltünk egy hangra, mintha valaki fürdene. Benyitottunk a fürdőszobába és egy fehér bőrszínű fehér hajú bácsi háttal ált nekünk és fürdött. Nem volt rajta semmi, de csak háttal látszódott. Anyum meg sem ijedt és mondta hogy ő egy démon és ne nézzek rá. A bácsi közben meg sem fordult, csak zuhanyzott tovább mintha nem történt volna semmi.
Ennyire emlékszem, mert utána fel is riadtam, nem tudom miért álmodtam ezt, nem is néztem horrorfilmet sem. Többször álmodtam hasonlót, szerintetek van oka?
gondolom a feszültség, ahogy te sem úgy anyud sem szívesen költözik el a családi háztól, a sok-sok emlék mit a falai őriznek és a kötődés. Ezeknek lassan vége, a démon azaz a bácsi, az alak ki/mi miatt el kell költözni ez lehet nyersanyag, azaz pénz/hitel. Vagy maga a vásárló.
Hisz abban az épületben miben az egész gyerekkorodat töltötted hirtelen másé lesz, ez valahol szomorú, neked biztos. És a tudat alattid így dolgozta fel. Nem démon csak a kellemetlen érzéseid alakja, mi egynap el fog választani az emlékeket őrző kuckótól. a családi fészektől.
De az emlékek nem a falakban hanem benned maradnak így csak el kell engedneg a házat. előbb utóbb úgy is költöznél, a pároddal és a gyerekeiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!