Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kapcsolatba lépni egy démonnal?

Kapcsolatba lépni egy démonnal?

Figyelt kérdés
Sok dologgal foglalkoztam az évek alatt okkult témák és pogányság terén mindig úgy állok a dolgokhoz hogy igazából semmiben nem hiszek 100%-osan, de nem mondom azt sem hogy ilyen aztán biztos nincs. Vannak dolgok amiket elképzelhetőnek tartok, ilyen például a démonok létezése. Szeretnék olyas valakivel beszélni aki jártas a démon idézésben. Ha megidézel egy démont honnan tudod hogy, a lény jelenléte valóságos vagy csak a képzeleted szüleménye? Ha valóban valóságos mennyire destruktív vagy megbízható teremtmény, mennyire veszélyes kapcsolatba lépni vele? Olyan emberek válaszát várom akik próbálkoztak ezzel gyakorlatban.

2021. jan. 3. 19:05
 1/5 Grimfox ***** válasza:
Nem feltétlen szükséges idézni a démont, hogy "találkozz" egyel. Amit én tapasztaltam velük kapcsolatban az az, hogy abszolút, és kizárólag destruktív hatással lehetnek az emberre(minden másra is), mivel a saját érdekeiken kívül semmi mással nem törődnek, ezért teljességgel megbízhatatlanok, és ha te magad próbálsz kapcsolatot létesíteni velük, akkor a képességük arra, hogy konkrétan neked kárt okozzanak nagy mértékben növekszik. Ami nem ilyen természetű, az nem démon, hanem más szellem, ami hajlamos a károkozásra.
2021. jan. 3. 20:04
 2/5 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Az a baj a Dèmon megidèzèsèvel, hogy nem biztos, hogy egyedûl jön, ezèrt veszèlyes ilyesmibe bele fogni is. Nem ajánlom! Van közöttûk rossz indulatú is!
2021. jan. 4. 02:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi a célod a démonnal ?
2021. jan. 4. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:
idézni idézhetszm úgysem jelennek meg.
2021. jan. 4. 20:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Miben segíthetek?
2021. febr. 5. 13:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!