Mi van ha létezik a pokol?
Figyelt kérdés
Mi van ha nem is olyan értelemben ahogy a keresztények mondják de létezik valami hasonló létsík? Ahol tûz és erõ lüktet és átszövi ezt a világot olyan formán, hogy párhuzamos vele. Úgy értem ezt hogy minden ami van a része ként mûkôdik de csak az látja aki kapcsolatban áll vele.
Egy dolgot kérek. Ne írjátok azt hogy ha hiszek benne létezik ha nem nem.
Mi a véleményetek?
2021. febr. 6. 08:32
11/19 anonim válasza:
Anno a jeruzsálemben kivégzetteket nem átvitt értelemben dobták Gyehenna tüzére.
12/19 A kérdező kommentje:
Tudom
2021. febr. 6. 13:05
13/19 anonim válasza:
6. Csak a magad nevében írj, a többit meg bízd rám!
14/19 Angel3000 válasza:
Kedves kérdezô! Minden lehetséges! Rengeteg mindent nem tudunk még!
16/19 Angel3000 válasza:
Kedves kérdezô! A Biblia bizonyosan àllitja, hogy létezik egy nagyon is valòsàgos és nagyon is rettenetes hely a bûntetés helye, azok szàmàra akik Krisztust kizàrjàk az életûkbôl. A pokol létezését valòsàgossàgàt a Biblia szàmtalan helyen àllitja. Az Ùr Jézus Krisztusnak több mondanivalòja van a pokolròl, mint bàrki màsnak. Ô az a tanitò, akiben leginkàbb megbizhatunk, teljes szavahihetôségét alàtàmassza bûntettlen élete, csodàlatos szolgàlata és az ûres sir, amely nem tarthatta Ôt fogva.
17/19 anonim válasza:
a gyűrűk ura meg bizonyosan állítja hogy szauron létezik
18/19 A kérdező kommentje:
Szauron szarufán János
2021. febr. 17. 09:45
19/19 anonim válasza:
Én spirituális vagyok, viszont szerintem a pokol az amit most élünk, de mennyországot is teremthetünk, ha megváltoztatjuk a nézőpontunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!