Találkoztatok már természetfeletti lénnyel aminek rendesen volt teste stb ?
a mi világunk, dimenziónk és síkunk más világi, dimenziós és más síkbeli lényeket leginkább transzszerű állapotban észleljük és ezeket alvásparalízisként élhetjük meg vagy az úgynevezett paranormalitás esetben. ha elolvadod a paranormalitást olvashatod h ezeket belűlről- azaz invikálásképpen vagy kűlső megjelenésként evikálásképpen észleljük. általában lezsibbad az ember, de vannak akik nem s kilépnek a tedtükből és néhány percig vagy óráig az ember s a lény vagy lények egy síkban lehetnek. általában érzék feletti érzékszervek segítségével ami az emverben is vsn pl. telepatikus hallás és valójában telepatikus látás is van. aki ki tud lépni a testéből az a kilépett fizikálisabb látásával is láthatja stb. csak akkor tud egy természetfeletti lény ezen a síkunkon fizikálisan megjelenni ha az ember energiái sokkal erősebbek egy testkilépéses képességű embernél. de van h az adott hely, terület energiái magak vagy nagyon vékony a síkbeli rétegjei.
nem minden termfeletti lénynek van fizikai teste. a szellemek ektoplszmából állnak. vannak lények akik ektoplazmával rendelkeznek, van aki ektoval és asztrális testtel van aminek csak asztrálteste, van h csak fényteste stb. én sem tudok mindent. látni sokmindent láttam már s beszélfettem is. nem érdekel h ki mit hisz.
szellemek, démonik, egy angyalt, asztrális állatokat- kutya, macska, patkány, görény, bogarak. az állítólagos figyelőt- bár nem ez a faj elnevezése, szürkéket, fekete árnylényeket.hu sokmindent. egyszer levideóztam egy rémisztő lényt a szobámban éjjellátóval. sajnos törlődött. most rendeltem jobb kamerát s kamerázgatni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!