Találkoztatok már szellemekkel?
Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 13:39
2/15 anonim válasza:
Egy est aludtam, es kb 2-3 ora korul felebredtem. Felultem az agyamban es hallgatoztam. Tusarku kopogast hallottam kozeledni a szobam elotti folyoson. Nyitva volt az ajtom, es rohadtul megijedtem, mert en meg kisebb voltam anyamnak meg nem volt msg magassarkuja sem nemhogy tusarkuja! Es szerintem csak belejepzeltem, de amikor kinyitottam a szemem az ajtora nezve valami feherben vibralo kendo sarkat lattam ellibbenni! Ijeszto, mert a szomszed neni aznap halt meg...
3/15 anonim válasza:
És a szomszéd néni szelleme ment tűsarkúban a szobád felé? Hány éves vagy?
Válaszolva a kérdésre: nem, nincsenek szellemek.
4/15 anonim válasza:
A te ágyad alatt lakó lélekszívót, és a szobádba esténkét beosonó démont leszámítva nincsenek. ;)
5/15 anonim válasza:
ide jöhetne akármi, mert le se sz@rom :D :D
6/15 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len.. meg ha még érdekelnek történetek írj privibe :)
7/15 anonim válasza:
Pár napja távozott közülünk szegény nagyapám, a Reptoid Másodezredes és tanúja voltam amint a szelleme elhagyja a csillagrombolót :'(
Szomorú pillanatok voltak azok... nagyon szomorúak...
Üdv,
Reptoid Alparancsnok.
10/15 Hitman2000 válasza:
Szellemekkel még nem. Viszont zombikkal már igen. Sőt a pénteki vagy a szombati bulik után még át is változok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!