Mi a véleményetek a Patterson-Gimlin féle nagylábú felvételről?
Kedves 1. válaszoló!
Örülök, hogy láthatóan gondolatolvasó vagy, és a kérdésemből leszűrted, hogy szerintem a holdraszállás kamu (nem így gondolom), valamint azt sem írtam sehol, hogy én elhiszem-e ezt a felvételt. Amennyiben csak ezzel csak "építő jellegű" kritikát próbáltál megfogalmazni, és nem a kérdezőről nyilvánítottál véleményt, akkor elnézést.
Nem tudom konkrétan melyik felvételre gondolsz, de most mindegy is.
Korábban hobbi szinten foglalkoztam a témával, mert érdekelt a kriptozoológia.
Ha téged is érdekel a téma, akkor egy alapvető dolgot tudnod kell. Azok az élőhelyek, ahol eddig állítólagosan látták, azért meglehetősen jó fel vannak tárva, tudományos eszközökkel. Egyáltalán nem valószínű, hogy egy ilyen nagytestű élőlény észrevétlenül maradna.
Ha feltesszük, hogy az észlelések csak 90%-a kamu, akkor nagyon sok "valódi" észlelés marad. Ezek pedig földrajzilag nagyon eltérő helyen születtek. Ezek szerint tehát ezeknek a lényeknek nagyobb számban is kell léteznie, szaporodniuk kell.
Ezt már biztosan nem tudják megcsinálni úgy, hogy ne vegyük észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!