Ez végre tényleg egy Bigfoot szerintetek?
No látod! Hát tényleg megérte kinyírni? Nem érte meg, de a többi nem földi eredetű élőlény is jobb, ha felkészül az emberek abszolút "emberi" reakciójára! Ha ott lenne előtted, végignézted volna a vizsgálatokat, benned akkor is ott lenne a kétely, pedig hét-milliárd embert nem tudtak vendégül látni a DNS elemzésénél!
Én eddig is elhittem, hogy ott szaladgál a Jeti, a Big foot! Fel kellet volna venni vele a "kapcsolatot"! Vadász engedélye meg sok-sok embernek van, meg olcsóbb is a golyó, mint felkészülni a kommunikációra. Így én azt is el tudom képzelni, hogy a több lezuhant ufó sem véletlenül zuhant le! Csodálkozunk, hogy nem mutogatják magukat?
Az a lényeg, hogy meg sem éri, hiszen 99 százalékosan csak az lehet benne biztos, aki ott volt, meglőtte, hazavitte és elvégezte rajta a vizsgálatokat! A többiek vagy elhiszik neki, vagy nem. A legtöbbjük még akkor sem! Akkor meg minek gyötörni őket???!!!
Nem, nem igaz. Mutass egy hiteles forrást tudományos oldalról, ahol leírják a DNS-ről a következtetést!
Csak a hírportálok írják ezt össze-vissza, de alátámasztva nincs.
Nem mellesleg Rick Dyer 4 évvel ezelőtt ugyanazzel a sztorival állt elő, de kiderült a bábújáról, hogy egy csalás. Valószínűleg most is ezt tervezi, ugyanis körutat szervez ahol pénzért mutogatja vitrin mögül a "Bigfootját".
Tuti kamu, akár létezik a Nagylábú - akár nem.
Évek óta érdekel a kriptozoológia és egyértelműen állítom ez az eddigi egyik legrosszabb átverés amivel valaha is találkoztam. Indokok
1. Valamikor régebben lőtte le, de eddig rejtegette. Miért?
2. Egy kép van a lény fejéről azt ennyi. Legalábbis mindenhol ugyanaz a kép van.
3. Egyszer már átejtette az embereket.
4. A DNS elemzés kamu, nem megerősített hír, úgy tudom.
5. Fehér színűnek nem nagyon írták le a Bigfootot, csak a Yetit max.
6. Sok pénzt kaszálhat a körutazással.
Igen, az meg már egy másik kérdés, hogy minek lőtte le? Egy ép eszű ember amikor látja a legendás lényt lefényképezi, lekamerázza, majd odarohan ahol látta és begyűjti a tárgyi bizonyítékokat szőrszálakat, lábnyomról gipszlenyomat, valamint ahol lépett onnan a földet felszedi és elküldi szövetelemzésre, tehát úgy bizonyítja a faj létezését, hogy nem bántja! Ennyi lett volna az egész!
A másik meg, hogy több szőrszálat kellett volna elküldenie különböző egyetemekre, nem csak egy helyre.
Hiszek a Nagylábú létezésében, Kanada vagy Tibet területén érintetlen helyeken, hiszek sok kriptid létében, de ez KAMU
Hülyék vagytok láttam egy oldalt ami nem kamu az egész ja és
yeti ugyanaz hülyék már rég lebukot volna a nem igazi
meg lehet fehér 2008 már az nap lelepleszték meg a dns nem kamu hülyék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!