Lehetett vámpír?
Nem a mai értelemben vett vámpír, hanem ahonnan az egész ered; -egy ragadozó szellem, aki azért öl embert, hogy saját létét meghosszabbítsa, kizárólag akkor marad az élők világának közelében, ha kikerüli a “második halál” állapotát (a kísértetek véletlenül is kerülhetnek ebbe az állapotba). Ha a lélek elég erős, hogy öntudatánál maradjon, s nem akarja elhagyni ezt az állapotot, akkor megtanulhatja az étertest maradandóságának titkát, hogy élőket támadja meg, csak úgy marad életben, ha a fizikai teste érintetlen.-
Bácsikám eltávozott és csak másnap jöttek érte, hogy elvigyék, így egy éjt egyfedél alatt aludtunk. Nem féltem meg semmi, hisz szeretett (amúgy sem félek ilyesmiktől), de éjjel olyan érzésem volt mintha valaki figyelne, hajnalig forgolódtam, mire elaludtam, majd valamikor fél négy körül arra ébredtem, hogy iszonyatos szúró fájdalom van a fülemnél! Felkeltem, megnéztem a pizsamám, a hajam kiráztam az ágyneműm átdúrtam, milyen bogár lehetett, semmi. Megnéztem a tükörben, felkeltettem anyukámat is, nézze már meg a fülem, megcsipte valami, tökre piros volt, be volt püffedve és rajta volt 4 fognyom. Másnap elmentünk fül-orr-gégészetre, kimosták a fülem is, mert addig nem voltam hajlandó elmenni, semmit nem találtak.
Lehetséges, hogy bácsikám véletlen itt ragadt és vált vámpírrá?
Azért engem támadhatott meg, mert hozzám nagyon közel állt és szeretett, valójában nem akart bántani?
Vagy lehet nem ő volt, valami más entitás?
Erre 1 hétre volt a temetése(most fél éve), azóta se volt ilyen. Már sikerülhetett elmennie?
Direkt írtam EZOTÉRIA kategóriába és nem a tudományba... :)
Normális ezotériával foglalkozó emberek válaszára vagyok kiváncsi, ha valami olyasmit szeretnél hozzá fűzni amire senki sem kiváncsi, vagy épp okoskodni szeretnél, esetleg hasztalan válaszod lenne, írd le magadnak egy lapra és tedd el emlékbe egy kis dobozba, hátha az öregebb éned érdekelni fogja! :3
Emberi fog nagysagú?
Tompa harapás nyom, mint amikor megharapod a kezed, pont olyan nyom az első felső 4 fog.
Esetleg egy letompult fogú öreg nagyon nagy kutya? Vagy egy kis csikó?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!