Magyarországon élnek misztikus lények?
Fura este volt,ülök a szobámban.Hirtelen kicsapódik az ajtó,valami vagy valaki bejött....a lámpa lekapcsolva én a sarokban mozdulatlanul.Egyszer csak valami megszólal:
-Attól hogy esik a hó még hozok csokitojást!
Kiderült hogy a húsvéti nyuszi jelent meg.Azóta együtt járok vele.
A teljes elutasítás nem megengedhető szerintem. Mivel a kérdező is írt olyan lényeket amik létezésének megvan a lehetősége. Jelenleg is rengeteg olyan állatfaj van amit még sosem láttak. De nézzünk pár példát.
Sellő: Ott vannak pl. a bálnák emlősök akik a szárazföldön éltek, de alkalmazkodtak a vízi életmódhoz. Semmi nem szól az ellen a lehetőség ellen, hogy emberek is végigjárták ezt az evolúciós lépcsőt valamikor a régi korokban, talán valami környezeti változás hatására.
Yeti: A jelentések mindig eldugott erdős részekről szólnak, ráadásul rejtőzködő lényekként írják le őket. Tehát nem szól ellene semmi.
Földönkívüliek: Írták itt korábban hogy nem létezhetnek, mert nincs meg a szükséges környezet. Akkor kérdem én, hogy mennyi részét ismerjük a világegyetemnek? 1-2%-a? Elég nagy esélye van, hogy a sok csillagrendszerben található olyan bolygó-csillag viszony ami a Föld-Nap kapcsolathoz hasonló. Ráadásul semmi nem zárja ki azt, hogy más lényeknek mások a létfeltételei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!