Mondanátok misztikus helyeket Magyarországon?
Figyelt kérdés
Olyasmikre gondolok mint a Boszorkány-sziget, a siroki vár, Dobogókő. KOMOLY VÁLASZOKAT KÉREK, ebbe tehát az is beletartozik, hogy nincsenek kérdések, hogy miért akarom, miért érdekel. Szellemek nem léteznek, se démonok. Ó és kérlek, a GOOGLE-ös válaszokat hanyagoljátok, mert a felsoroltakat is onnan szedtem, többet viszont nem találtam. :(2011. aug. 13. 18:12
1/13 anonim válasza:
Attila domb, valahol a Jászságban..
2/13 anonim válasza:
Sajnos nem jut eszembe, de van egy hely, ahol különös magneses ter van vagy valami ilyesmivel magyarazzak, hogy különleges gyogyulasok is törtennek, turizmust is epitettek ra. (!alan valaki megirja! Please!)
3/13 anonim válasza:
Ott van az első válaszban, meg itt:
4/13 anonim válasza:
A bogácsi Csecslyuk (ez egy kisebb domb, domborulat lenne:P)
5/13 anonim válasza:
ùgy hallottam valahol van egy emelkedö ahol ha elengedsz egy golyot akkor olyan mintha felfele gurulna. de nem tudom hol.
7/13 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 18:38
igen, tényleg van ilyen hely, de az amerikában van úgy tudom.
9/13 anonim válasza:
Az alabbi cikk szerint:
Pilisben,
tapioszentmartoni Attila-domb (valoszinüleg ez volt, amit kerdeztem), tovabba:
Andocs,
Badacsonytomaj,
Búcsúszentlászló,
Bodajk, Budakeszi,
Budapest – Gellérthegy,
Csatka,
Csobánka,
Dobogókő,
Dömös,
Egerszalók,
Esztergom,
Fertőszentmiklós,
Gencsapáti,
Gyöngyös,
Hédervár,
Gyula,
Kaposszerdahely,
Kékkő,
Mártaszentimre,
Petőfiszállás,
Röjtökmuzsaj,
Sümeg,
Szigetvár,
Székesfehérvár,
Varsád,
Vác,
Vértessomló,
Visegrád,
Zirc.
2. voltam
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó!
Egyébként meg az a hely nem Amerikában van, hanem Görögországban. Libitrának hívják, Paraliától pár kilométerre található, az Olümposz hegységnél.
2011. aug. 13. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!