Szerintetek mi lehetett?
Most 22.-én családommal túráztunk az Északi középhegységben, és eléggé alkonyodott. Így elinduktin visszafele a táborba, és az úton hallottuk, hogy valakik járnak tőlünk talán 40 méterre, ropogott alattuk a gally. Gondoltuk, hogy valakik biztos eltévedtek, mert láttunk fehér fej csúcsokat. Ezért odakiáltottunk nekik, hogy itt az út, erre valami nagyon ijesztő hang jött onnan mi meg elkezdtünk szaladni és láttuk, hogy egy nagy fehér valami fut felénk.
Nem volt valami emberszerű, bár nem láttam jól, magas volt és ordított, de gondolom valamilyen kísértet volt, és volt mögötte két kicsi is.
Ezután visszaszaladtunk a táborba és inkább hazaindultunk. Szerintetek egy szellem család lehetett? Nem láttam túl jól.
"Amúgy ha a loú elkapja a koronát és mutálódik rajta akkor az mivé válik?"
Amikorra megtudnánk, már késő lenne... Imádkozzunk, hogy a Lóu-k ne kapják el a vírust...
"Mostmár mondjátok el, mi ez a Loú vagy Loúv vagy micsoda?"
Itt minden gyakori lényről van infó:
11es vagyok!
Köszönöm szépen, mostmár minden teljesen érthető! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!