Vannak kísértetek?
Láttátok a GHOST-ot? Hogyne lennének. Patrick Swayze direkt meghalt hogy lefilmezhessék szellemként!
Biztos, hogy vannak (viccet félretéve)
A színészt 2008 januárjában támadta meg a hasnyálmirigyrák. Csaknem két évig küzdött a kórral, de 2009. szeptember 14-én elhunyt.[5]
ja valszeg azér halt meg... XD
Ez talán attol függ,hogy te hiszel benne vagy sem... én például hiszem, hogy vannak és talán el is toom magyarázni.
(ha pl valaki hirtelen hal meg akkor a benne lévő negatív energia hova lesz??? /hát az lenne a szellem/) talán hülye vok de ez igaz...
Ha racionálisan elgondolkodtok rajta, rájöhettek, hogy több bizonyíték van arra, hogy léteznek, mint arra hogy nem.
Az emberi szem számára látható spektrum 400nm-700nm-ig terjed. Sokat nem tudunk még a világunkról. Létezhetnek olyan lények, amik ezen a látható tartományon kívül esnek.
Tény, hogy kísértet járta helyeken elektromágneses zavarok keletkeznek. Az is előfordul, hogy másodpercek alatt lemerítik az akkumulátort.
Olyan nincs, hogy hiszünk e bennük, vagy nem. Vagy léteznek, vagy nem léteznek.
Én a létezésükre fogadnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!