Tényleg szellem volt?
Először is fontos tudnivaló hogy hat éve a temető mellet lakunk,és semmi különös nem történt kivéve egy álltólag,a szomszéddal.Szóval mikor Micheal Jackson meghalt egy barátommal és a hugommal úgy gondoltuk jó buli megidézni őt,és megkérdezni hogy halt meg.Igaz nem nagyon hittünk ebben a szellemes izében de hátha.Elkezdtük "megidézni" ahogy azt a neten olvastuk,de a felénél nagyon beijedtünk.Ezt félbehagytuk,többet szóba se hoztuk.Néhány héttel később a szomszédom mesélte,hogy rgyik éjjszaka felébredt,mint mindig,és a TV előtt látott egy fehér öltönyös alakot,aki hasonlított Jacko-ra.Becsukta a szemét,újra kinyitotta,és még mindig ott volt.Állítólag addig ott állt még el nem aludt,mert ő nem mert felkelni,felkapcsolni a villanyt ilyesmi.Lehet,hogy nem csak kitalálta,és tényleg ott volt?Esetleg az általunk megidézni kívánt szellem jelent meg nála?És akkor ha kamu,mert én nem tudom mit higyjek,ez a video mi?
http://www.youtube.com/watch?v=zhq9l3c7XgA
Nézzétek végig.Látjátok az alakot átsétálni a folyosón?
HA szegény Michael mindenhol ott lenne ahol megidézik akkor percenként rohangászna egyik helyről a másikra :)
Van olyan hogy az ember félálomban lát,hall dolgokat.Én azt láttam amint egy macsek odaül mellém.
Nemhiszem Májkol Dzsekszon a mennybe van nyugodjon békében
R.I.P 1958-2009
it isn'true.my brother-in-law who is cameraman says this video was edited by the tv cameraman crew.
erről is ennyit...szellemek nincsenek
Én nem vagyok egy agypárti, aki szerint minden képzelődés, de sötétben tényleg minden emberalakút azonnal embernek hiszel, ha félsz akkor meg főleg.
Sötétben könnyű "képzelődni", mert nem nagyon tudod felmérni, hogy a sötét, homályos képből mennyi valódi, és mennyi "társítás".
Ez olyasmi, mint hogy egyesek a semmiről is "éreznek" meg "látnak" dolgokat, ha azt mondják nekik a szőlőcukorra, hogy ettől a portól haluzni lehet:D
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:18 vagyok....
akkor ez érdekes.......nemmondom ki hogy akkor őt látta,de nem is vetem meg ezt a feltételezést....
én hiszek a szellemekben...
it isnt true my brother in law who is a cameramen says this video was edited by the tv cameramen crew
youtube on ezt írta ChieNakamuraSeiyuu vagy mi a tosz...tehát még a videó is fake...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!