Szerintetek csak bemesélem magamnak?
Uh, hát én nem tudom, én szívrohamot kapnék egyből a tuti.
Csak belegondoltam és már kirázott a hideg :)
Én is láttam 1 szellemet a régi lakásunkban, de az nem szólt hozzám, csak így kisétált a konyhába :/ az meg ilyen nagyon izmos volt. Attól is halálra paráztam magam :) Pláne ha még rámnézett volna, vagy hozzámszól, esetleg integet, és még ha követne is át egy másik lakásba. Az nagyon kemény. Hát a fene tudja hogy mi lehet ez.
Lehet tényleg 1 szellem, de az is lehet, hogy agyhiba. Én nem tudom. Ha orvoshoz mész az biztos megmondja hogy agyhiba.
nem láttál szellemet mert nem léteznek.
voltam már temetőben éjfélkor, voltam már 200 éves kihalt házban sötétben mégsem találkoztam se zombival, se szellemmel, se vámpírral, se SP-vel.
aki hisz az ilyenekben az bemeséli magának csak ezeket.
nem lehet, hogy wc re akart menni a lanyod, te meg nem ismerted fel?
velem is volt mar ilyen. olyan reszeg voltam h nem nyitottam ajtot a lanyomnak. Aztan meg felbaszott a sok csongetessel es miutan kinyitottam ossze vissza vertem. azota o lat copfos kislanyokat ejjelente
ismered a F.E.A.R. nevű játékot?:) (Fuck Everything and Run)
nade viccen kívül azis 1 ilyen kislányról szól
amúgymeg valószínűleg 1 olyan halott kislány lehet akivel kedves voltál és szeretett, esetleg rokon, v csak épp látott és szimpi voltál neki :) Az se kizárt h angyal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!