Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Igaz lehet a tiszai Békaember...

Igaz lehet a tiszai Békaember legendája ? (HD videoval)

Figyelt kérdés

Többen sokkot kaptak ,nem hittek a szemüknek amikor meglátták a békaembert. .. egy hajnali halászat alkalmával egy tisza-parti halász egy különös lényre lett figyelmes a Felső-Tisza környékén.

Amikor kiemelték a furcsa "állatot" még nem is sejtették, hogy mire bukkantak. Soha senki nem találkozott még ilyen élőlénnyel, amiről nem tudni, hogy ember vagy állat.

"Nagyon reméljük, hogy nem szaporodott tovább a lény, és nem találkozunk több ilyennel, ugyanis a látványa valóban ijesztő!"

[link]

[link]

Gondolom akkor létezhet gyíkember is https://www.youtube.com/watch?v=Lj_mphn-kUM&feature=youtu.be

2020. nov. 24. 11:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sokat pecázok a Tiszán, szoktam fogni ilyeneket én is.A nadályt nagyon eszi, általában botvivős kapással szokott jelentkezni és nem adja könnyen magát,kitartóan küzd a horgon.Húsa kissé szálkás, de fehér,kimondottan jó ízű,a combja panírban kisütve isteni. Tilalmi idő és méretkorlátozás ugyan nem védi de én a nyolcvan centi alattiakat mindig visszadobom, hadd szaporodjanak.
2020. nov. 24. 11:51
 2/12 anonim ***** válasza:
64%
A portál tartalma, kitalált hírek.
2020. nov. 24. 13:10
 3/12 anonim válasza:
80%
Azért durva, hogy valaki(k) fizetett valamikor a domain címért, hogy ilyen moslék kamu hírekkel szennyezze az erre kapható emberek agyát...
2020. nov. 25. 02:58
 4/12 A kérdező kommentje:
2 ezt honnan vezsed?
2020. nov. 25. 10:15
 5/12 anonim ***** válasza:
82%

A fem3cafe-...online/hír.com/bármi....com oldalak,álhírportálok.

Saját,kreált, és átvett kitalált cikkeket közöl.

2020. nov. 25. 10:22
 6/12 anonim ***** válasza:
59%
Én már semmin nem lepődöm meg. Itt ez a covid meg az őrület a diktátorok fejében.. Hová tart ez a világ?
2020. nov. 25. 20:29
 7/12 anonim ***** válasza:
69%
A Magyar Országos Horgász Szövetség és a Magyar Haltani Társaság hivatalos álláspontja a békaember esetekkel kapcsolatban nemrég jelent meg. Eszerint ebben az évben több egyesületi vezető is jelezte feléjük hogy eddig nem ismert, különös élőlény jelent meg a horgászfogásokban a közép-Tisza vidékén,a folyón és annak mellékvizein, kiváltképp a Zagyván és a Maroson.Az eddigi tapasztalatok alapján az állat jellemzően az éjszakai órákban jelenkezik a kivétel nélkül mindig élő csalival szerelt készségeken.Méretüket tekinve 50 és 140(!)centiméteres példányok kerültek eddig horogra.A beszámolók szerint előfordulásuk lassú vizű, fűzfagyökerekkel sűrűn benőtt,alámosott partok környékén valószínű.A szövetség a horgászok együttműkösédét kéri a továbbiakban is. Mivel a faj rendszertani besorolásáról a szakemberek nincsenek közös állásponton,valamint arra vonatkozóan sem tudnak pillanatnyilag döntésre jutni, hogy az invazív fajnak számít-e ezért kérik a horgásztársakat, hogy minden egyes kifogott példányt jelentsenek be a MOHOSZ felé.A területileg illetékes egyesület halőrei az állatot haljelölővel látják el, hogy nyomon lehessen követni annak további sorsát.Továbbá tiszteletel kérik a pecásokat, hogy egyetlen példányt se vigyenek haza konyhai feldolgozásra.A szabályszegőket 200 000 forintig terjedő pénzbírsággal súlythatják tettenérés esetén.
2020. nov. 26. 00:15
 8/12 anonim ***** válasza:

Jani, Jani, kellett ez neked? - Belsőség

belsoseg.blog.hu › ... › Jani, Jani, kellett ez neked?

Feb 9, 2011 — @lrrtm1: Én sem vagyok képben nyugodj meg, de azárt ki lehet következtetni. ... (mondom ezt - Fiala után szabadon "a tévedés kockázatával"), de amúgy a poszt jó és főképp igaz. ... (a videót érdemes megnézni) A biztonság a fontos? ... Ráadásul az S8 elhúzza a Tisza tóig. :) ... @ellenséges békaember:

2020. nov. 26. 06:31
 9/12 A kérdező kommentje:

5 Nem írja a saját oldalán, hogy kitalált hírek vannak. Más oldal ugyan írja, de az álhír oldal. Ne olvass ilyeneket. Más megmodja hogy melyik álhír oldal

7 Igazad van. Én is hallottam békaemberes sztorikat. Nagyon elszaporodtak most

2020. nov. 26. 08:18
 10/12 anonim ***** válasza:

#2 #3 #5 válaszoló!

Kérlek tájékozódjatok, mielőtt valótlanságokat állítotok. Az ilyenek nem vigyáznék eléggé ha Érmellék környékén járnak, aztán majd néznek a családtagok ha jól megkóstolja őket az érmelléki kuglófember.

2020. dec. 18. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!