Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Valaki hisz rajtam kívül az...

Valaki hisz rajtam kívül az amphibiánokban?

Figyelt kérdés

aki nem tudná az amphibiánok más néven békaemberek ugyan olyan rosszindulatú lények mint a reptilián gyíkemberek,

annyi különbséggel hogy jóval messzeb élnek tőlünk mint a reptiliánok.

2014. nov. 23. 17:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Amíg a szomszédba nem költözik, addig mit bánomén én, mit csinálnak.
2014. nov. 23. 17:39
 2/8 Diszlájk ***** válasza:
A reptiliánok nem rosszindulatúak barátom ezt jobb, ha tőlem tudod, egyébként is a reptilián megnevezés egyáltalán nem helytálló nevezzük őket az igazi nevükön nem kell őket magyarosítani. A amphibiánokban nem hiszek, mert őszintén megmondom nem sokat tudok róluk most hallok róluk először, de az univerzum amúgyis hatalmas nem ismerhetem az összes földönkívüli fajt.
2014. nov. 23. 17:55
 3/8 A kérdező kommentje:
pedig sok infó van róluk, pl lovelandi békaember
2014. nov. 23. 18:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Van olyan gonosz, mint a Szurdokpüspöki Kormos Nyavaja, vagy az Alpesi Kaparó Varjúember?
2014. nov. 23. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Az csak mese, hogy rosszindulatúak!

Ha azok lennének, már régen idejöttek volna, hiszen nekik csak EGY UGRÁSNYIRA vagyunk!

2014. nov. 23. 18:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Nos valóban léteznek. Ám az a probléma, hogy sokan azt hiszik, hogy egyetlen faj megnevezése. Valójában egy összefoglaló név a földi kétéltűekre emlékeztető idegenekre. De ez a névből is kitalálható, hisz az Amphibia a kétéltűek osztályának tudományos megnevezése.

A békaemberek csupán az egyik faj az amphibiánok közül. És ők tudtommal nem annyira gonoszak csupán teljesen más az értékrendjük, mint az embereknek.

David Williams

2014. nov. 23. 20:35
 7/8 anonim ***** válasza:
1942-ben ismertem meg Dániel Zoltánt. Akkor még nem sejtettem...Hogy békaemberekkel fogok találkozni. :)
2014. nov. 24. 15:36
 8/8 anonim válasza:
Azok nagyon gonosz lények!!!!!!
2014. dec. 13. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!