Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A békaemberek (anuriánok,...

A békaemberek (anuriánok, anoridok) miért burkolódznak ennyire a homályba?

Figyelt kérdés

Próbáltam már telepátiával kapcsolatot teremteni köztünk de sikertelen volt, egy másik fajtól tudom hogy idejárnak a Földre alkoholos italokértmelyeket aztán bolygójukon

(a Gomn bolygón) magas áron értékesítenek.Még annyit sikerült megtudnom hogy van hogy a Földön elfogyasztják az "árut" és ekkor majdnem ugyan az a hatás éri őket mint minket miután sokat ittunk az alkoholból, és ilyenkor össze vissza kóvályognak kifekszenek az útra, vagy éppen csak vandálkodnak városoktól messzeb eső eldugott helyeken pl hidak alatt,erdőkben

ezen esetek nagyon ritkák de nem példátlanok lásd:

lovelandi békaember, meg még volt egy-két észlelés

bár lehet hogy ezek egy része a szintén homályba burkolódzó varangyemberek(bufoniánok,bufoidok) számlájára írható mivel a tapasztalatlan szem könnyen összetéveszti a két fajt.

Miért van az hogy nem lehet velük telepátiával kommunikálni, miért nem tud róluk szinte semmit a többi faj?Elvileg békés szándékúak a földiek felé.Lehet spirituálisan nem elég fejlettek a telepatikus kommunikáláshoz?

2015. márc. 23. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem homályba hanem nyálkába burkolóznak
2015. márc. 23. 19:19
 2/4 A kérdező kommentje:

nem burkolódznak nyálkába, csak síkos a börük

eddig egyik helyszínen sem találtak nyálkára utaló jeleket

2015. márc. 23. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert kecske lábszár, póréhagymával
2015. márc. 23. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:
én ezért utálom a békákat :P
2015. márc. 23. 20:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!