Hiszel a tündérekben?
Figyelt kérdés
Olvastam néhány könyvben a tündérek létezéséről, és a szerzők maguk is találkoztak velük. A könyvek:
Yliaster Daleth: A tündérek hagyatéka
Doreen Virtue: Gyógyítás tündérekkel.
2010. aug. 9. 22:07
1/10 anonim válasza:
Nem éppen, de egy dzsinnek jobban örülnék, ami teljesíti 3 kívánságomat.
Na jó, viccet félretéve. Nem vagyok szkeptikus etéren, viszont a tündéreket inkább a mítoszokkal kötném össze.
2/10 anonim válasza:
Igyál absinthe-ot és nem csak hinni fogsz! :-))))))
5/10 anonim válasza:
hogyne hinnék bennük Természet várakban teremnek 1. szintű szörny és kicsit ér csak többet mint a paraszt ;)
Heroes 2ből van a forrás
6/10 anonim válasza:
a tündérek hagyatékából inkább a rúnákat ismerheted meg. az hasznos.
7/10 anonim válasza:
én hiszem hogy valaki vigyáz ránk
8/10 anonim válasza:
a gombakörökben laknak.de nem szabad bántani őket, mert még elvarázsolnak valami másik világba.
9/10 anonim válasza:
Én szeretem a tündéreket, mert (a Heroes 4-ben) nem támad rá vissza az ellenség. De azért nme árt, ha van belől 1-2.000 :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!