Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láttatok már olyant ami...

Láttatok már olyant ami elvileg nincs ott?

Figyelt kérdés
Egyik nap a szobám mellett mentem el, és láttam valamit leugrani az ágyamról! Még mondtam is hogy kerül ide a macskánk? mire bementem semmi sem volt a szobában, a macska a szuterinban aludt! Akkor mi lehetett? Sokszor van ugy hogy a szemem sarkából látok valamit a szobában, de mire teljesen oda fordulok eltűnik. Mi lehet ez? Pedig nem iszom alkoholt, nem dohányzom, nem drogozok stb.. teljesen normális vagyok!
2020. okt. 12. 12:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagyok skizofrén.
2020. okt. 12. 15:14
 2/7 anonim ***** válasza:
24%

Igen.

A szivárvány.

Ha ott lenne, ahol látszik, át lehetbe menni alatta, vagy megkeresni a kincset, ami ott van, ahol a szivárvány leér a földre.

2020. okt. 12. 16:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Én látom a levegőt is.
2020. okt. 12. 16:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja, de az ott van. Akkor semmi
2020. okt. 12. 16:03
 5/7 Shai-Hulud ***** válasza:
39%

Persze, és te is bármikor láthatsz:

[link]

2020. okt. 12. 17:45
 6/7 anonim ***** válasza:

"Sokszor van ugy hogy a szemem sarkából látok valamit a szobában, de mire teljesen oda fordulok eltűnik."

Úgy hívják, hogy periférikus látás.

A szemed középvonalában, ahova nézel, arrafelé a fókuszált látás van, az ott lévő tárgyakat tisztán és élesen látod.

A középvonaltól kifelé van a periférikus látás, amivel ugyan nem látsz élesen, de a fény-árnyék viszonyokat és a mozgást sokkal jobban látod vele. Kipróbálhatod, ha a csillagos égre nézel. Előbb-utóbb fogsz találni olyan csillagködöket, amiket nem látsz, ha odafókuszálsz, de a periférikus látásoddal érzékeled őket.

2020. okt. 12. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet szellem is igen. Én sem hittem régen, oltári nagy baromságnak gondoltam a "szellemeket" aztán sajnos meghalt a férjem, majd Anyukám...és kénytelen voltam hinni! Aki még nem találkozott ilyen jelenséggel, az persze hogy nem hisz benne.
2020. okt. 12. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!