Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láttátok ezt a videót, mi...

Láttátok ezt a videót, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
nagyon félelmetes szerintem: https://www.youtube.com/watch?v=VHsEr_9IIVM
2016. jan. 18. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez amikor valaki a melegítőalsóját a válláig húzza fel.
2016. jan. 18. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Filmtrükk lehet.

A szellemek a jelenlegi tudomásom szerint látomások. A látomást meg hogy rögzíthetné kamera?

2016. jan. 19. 09:39
 3/7 bandi6891 ***** válasza:
Én mint ezen témák iránt is érdeklődő ember általában több forrást is megnézek hogy a hiteles információk is eljussanak hozzám.Tudtommal ezek mechanikus szerkezetre ráaggatott fehér textíliák.Nem csak szellemnek hanem idegen lényeknek is be akarták állítani.Úgy tudom nem csak egy eset esett meg,voltak ötletrablók akik folytatták ezt.Személy szerint utálom és megvetem a trükközéseket,kigúnyolják a témát.Általában undorító pixeltengerként töltik fel a netre hogy alig lehessen megállapítani mi látszik és hagy rágják az érdeklődők a gumicsontot.Nevetséges Fake!
2016. jan. 19. 12:43
 4/7 A kérdező kommentje:
de állítólag már az ott élő indiánok is beszámoltak hasonlókról!
2016. jan. 19. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:
El ne hidd.
2016. jan. 22. 19:38
 6/7 anonim ***** válasza:

"A szellemek a jelenlegi tudomásom szerint látomások. A látomást meg hogy rögzíthetné kamera?"

Sokkal inkább valamilyen külső erő okozta "hallucináció". De ez nem csak a "szellemes" eseteknél lehet így.

2016. jan. 22. 19:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Valakik gólyalábakon sétálnak, lepedőbe öltözve! :)
2016. jan. 22. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!