Ti láttátok az Animal Planeten a sellős filmet? Szerintetek igaz amit mondtak róluk?
Figyelt kérdés
Én is láttam, szerintem léteznek mert egy tudományos filmbe csak nem raknak be kamu dolgokat. Nektek mi a véleményetek a sellőkről?2015. nov. 1. 18:56
1/5 A kérdező kommentje:
Vagyis aminek az a címe h Sellők: a megtalált test
2015. nov. 1. 20:10
3/5 anonim válasza:
Nem láttam, de olvastam róla a neten, hogy sok millióan hitték dokumentumfilmnek, miközben un. "docufiction" műfaj, azaz elképzelt történetet dolgoz fel dokumentumfilm stílusban (amire az elején szereplő feliratban fel is hívják a figyelmet, de azon nyilván sokan átsiklottak).
Sokan kritizálták is az Animal Planet-et, amiért tudományos-ismeretterjesztő csatornaként kamu dokumentumfilmet vetített, de úgy látszik, a reklámbevétel fontosabb szempont volt. (A sellős film nézettségi rekordokat döntött náluk.)
Ha tudsz angolul, ezt érdemes elolvasnod:
De találsz magyar nyelvű lapokon is arról információt, hogy átverés volt a sellős film:
4/5 anonim válasza:
Biztosan igaz, hiszen a MiniMax-on is állítják, hogy vannak sellők!
5/5 anonim válasza:
lehet valós alapja mert az Ókori Mitológiákban is szerepel néhány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!