Milyen lény látott engem?
Figyelt kérdés
Erdőbe voltam nem láttam csak hallottam de ő látott engem. Milyen lény volt az?#Erdei szörny #Bűzös lény #Jószemű valami
2020. okt. 10. 16:03
11/23 anonim válasza:
Valahogy megpróbálom túltenni magam rajta
12/23 anonim válasza:
Az hogy meg hülyeséget írok annyit reagálnék, hogy erdő mellett lakom szóval tudom miről beszélek de neked biztos igazad van és egy az alvilágból feljött démont hallhattál aki a 3 világháborúról jelzett a világnak te pedig a kiválasztott vagy aki ezt hallhatta
14/23 anonim válasza:
De ott lakom xD nem is azért kapok mínuszt mert hülyeségeket írtam hanem azért mert szerinted én nem az erdő mellett lakom xD oké xD
15/23 anonim válasza:
Úristen xD
De én az aurámmal visszalöktelek így nem láthattad az erdőt xD
Nagyon elronthattál valamit xD
16/23 A kérdező kommentje:
Nem, mert a te aurád fikásszürke színű, az enyém meg világosfekete.
2020. okt. 11. 14:58
18/23 anonim válasza:
Emberek én sírok a röhögéstől itt XD
19/23 Hazerej_a_vihardémon válasza:
Az érmelléki kuglófember volt, vigyázz, mert legközelebb ha alkalma lesz rá, majd jól elvisz és megesz!
Amint kuglófnyomokat észlelsz a puha talajban azonnal futamodj meg és hazáig meg sem állj, a biztonság kedvéért még egy frissen sült kuglófot is kikúrhatsz az ablakba, hogy biztosan ne tegye be a lábát az otthonodba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!