Van itt olyan, akinek sikerült már szellemet idéznie? És beszélni is tudott vele?
90-ben mikor katona voltunk csináltunk ezt a poharast és rendesen ment a pohár kicsit kivert a víz alig mertünk kiszállni belőle .
De meg mondta mennyien vagyunk a szobában, hány évesek vagyunk.
Szóval működött .
Elfelejtettem írni azt hittem van itt értő olvasó ez nekünk is úgy működött hogy az katonatársam aki kitalálta Ő volt a médium .
Az nem mindenki lehetet,én hiszek benne mert tapasztalatam mert mise hittűnk bene azért is csináltuk és bizony volt hogy csak egyikünk ujja volt rajta és ment a pohár mutatta az ábc-éből írta papíron a neveket .
Ezt tapasztalat ! De aki nem hiszi járjon utána .
Csak arra kell vigyázni tudni kell elengedni a szellemet és nem szabad hagyni hogy a pohár felboruljon !
Én angyallal beszéltem.
Megidézni nem nehéz, kérni kell, hogy jöjjön.
Túl veszélyes.
Ne csináld.
Nagyon, nagyon komoly indok kell ahhoz, hogy beleavatkozz a szellemvilág életébe.
Négy generáción keresztül tartó átkot vonsz a családodra és a leszármazottaidra.
Ráadásul az a vége, hogy korán meghalsz.
Egy felelőtlen,ouija táblával való "játszadozás" után történések sorozata volt,ami a szülői házban még most is tart. Ezen kívül velünk is van valaki. Szülői házban székes csúsznak a járólapon maguktól (kovácsoltvas szék,szép hanggal csúszás közben) poharak,tányérok csörögnek,36 éves fa lépcső recseg lépésről lépésre fel majd lefelé irányba,senki sem sétál rajta. Szőnyegen tompa lépéshang. Tv,villany fel le kapcsol amikor olyanja van és még sorolhatnám. Addig volt nyugalom,amíg az ajtókeretekbe kés volt szúrva,meg volt egy tisztítás a házban. Fél évig csitu is volt.
A másik ami/amik nálunk van/vannak. Ez is rámol. Tányérok,poharak csörögnek,konyhapulton elpakolok,kis zörgés,aztán amikor kimegyek a konyhába a pulton egy tányér...Ajtók kinyílnak,kabátom felvolt akasztva vállfára a fűtéscsőre(közvetlen a fal mellett) tusolni voltam amikor hallottam a bejárati ajtót csapódni. Kimentem,azt hittem a párom jött haza,körbejártam a lakást,semmi,mentem vissza a fürdőbe és a kabát lengedezett. Nem volt huzat,november vége volt,csukott ajtók-ablakok.Hugom halt meg akkor,kitettem masnap egy fotót róla a folyosó falára. Éreztem,hogy ott van. Mosogattam és mondtam neki,nagyon sajnálom ami történt,hidd el segítettem volna,ha megfeleltem volna. Sajnálom.Ekkor a mosogató fölötti pultocskáról lerepült 2 cserepes orchideám. (Oldalirányba)
Pár napig még hagytam,majd levettem a fotót,beraktam a fiókba és egy nagyon régi imakönyvvel letakartam.
A kutya időnként néz be a sötét nappai/konyha irányába és morog meg ugat. Alkalmantént lebegő feketés füstgomoly szerű valami átlebeg a szobán,mi és a kutya is lájuk,ő is követi a szemével/fejével. Volt egy időszak amikor elalvás előtt a női hangot hallottam suttogni"hallasz? Hallod amit mondok? Figylesz?" És ennyi,tovább nem mondja. Abban az időszakban a párom éjjel amikor felébredt,hogy wc-re kell mennie,a folyosón egy alak körvonalát látta minden alkalommal.
És a legutolsó,nemrég voltunk temetésen,előtte nap feküdtem a kanapén,vicces videókat néztem youtubeon,amikor melegséget éreztem a lábaimnál,odanéztem és egy világos-sárgás test körvonala ült ott . Nyugalom és melegség volt,nem a hideg érintés mint általában.
Szóóóval ne,ne és ne. Ne játsz a tűzzel,mert sehogy sem jössz ki jól belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!