Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tegnap este nagyon megijedtem!...

Tegnap este nagyon megijedtem! Fekszem az ágyamban és furcsa zajt hallok mintha totyogna valaki papucsban, feloltottam a villanyt, többi lent?!

Figyelt kérdés
Kimentem a szobámból , de nem volt ott senki , végig kérdeztem mindenkit , hogy nem-e jött e le papucsban valamiért , és aztmondták , hogy " aludtunk amég fel nem jöttél" Ok visszamentem aludni , de rögtön miután lefeküdtem megjelent egy alak , de ilyen 100 cm magas lehetett és egy papírra ( amit nem tudom honnan szerzett ) azt írta , hogy valami nagy fog történni , holnap után a világgal. Megkérdeztem , halkan , hogy a világvége-e de nem válaszolt. Szerintetek mi volt? nem álmodtam azt most elmondom és nem is drogozok meg semmi ilyesmi
2010. aug. 6. 10:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
nekem ez fake-gyanús....
2010. aug. 6. 11:19
 12/22 anonim ***** válasza:
67%
Az ufók már a spájzban vannak.
2010. aug. 6. 11:19
 13/22 anonim ***** válasza:
76%
Hát nem is tudom..xD ha én ilyet vettem volna észre, egy lényt aki pappírral áll előttem hát akkor én ordítva rohannék ki a szobámból...xD
2010. aug. 6. 11:27
 14/22 anonim ***** válasza:
71%
Csuvakkának hívják a kacsámat mert anyut megcsípte :DD
2010. aug. 6. 13:33
 15/22 A kérdező kommentje:
fake hát csak hülyültem xD kiváncsi voltam ki hiszi el
2010. aug. 6. 15:04
 16/22 anonim ***** válasza:
Ma este meg tényleg megtörténe azon szakadnánk XD,aztán már senki sem hinné el :D
2010. aug. 6. 15:44
 17/22 anonim ***** válasza:
Kívánom hogy agy legyen:DDDDDDD Mekkora lenne!!!! Egyből nem lenne annyira NAGYON vicces!!!!
2010. aug. 6. 15:49
 18/22 anonim ***** válasza:
*az
2010. aug. 6. 15:50
 19/22 anonim ***** válasza:

ha egy ilyen alak megjelenik előtted az a minimum,hogy kapsz három pánikrohamot,meg két infarktust,nemhogy még leállsz le vele beszélgetni,a világ végéről...

innen volt kicsit gyanús a dolog.

2010. aug. 6. 15:53
 20/22 anonim ***** válasza:
vegyetek komolyan! a kerti torpek nem hazudnak:P egyszer az eggyik aszt mondta nekem h be vagyok szivva... es tenyleg be voltam szivva:D na megyek tepek meg 2 napot a vilagvege elott;) koszi h szoltal
2010. aug. 6. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!