Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hisszel a szellemekban?

Hisszel a szellemekban?

Figyelt kérdés
2020. aug. 27. 20:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
49%

"Mondj egy ilyen helyzetet az életben. Súgok: nem fogsz tudni, mert minden úgy történik ahogy történik."

Az én életemben volt ilyen, nem is egy! De nem fogok itt kitálalni az életemről.

"De nem láthatott, mert nincs. Érted? Viszont az tény, hogy az agyunk 10%-át használjuk, és kb ennyit is tudunk róla, vagy ennél kevesebbet, és további tény, hogy kismillió féle pszichikai betegség van, ami hallucinációkkal jár."

Képzeld, hogy én láttam. És nem csak én, hanem a testvérem is gyerekként. És pedagógusként mikor hallgatom, hogy egy 5 éves gyerek arról beszélt, hogy most ment ki egy szellem az udvarra, meg látta a székeket mozogni otthon, meg az apja is látta, azért elgondolkodtatja az embert. Igen, létezik gyerek fantázia, de ilyet nem talál ki magától egy 5 éves gyerek.

"Milyen ellenkezőjét? A minek az ellenkezőjét?"

Engem próbálsz támadni, hogy ez "nem tény", pedig nagyon is tény, csak nem mindenki fogékony rá.

De a leírtak alapján te nem tapasztaltál semmi hasonló jelenséget, akkor inkább hallgass, mond azt hogy te nem hiszel benne és kész. El van fogadva.

2020. aug. 29. 15:00
 22/27 anonim ***** válasza:
33%

"Az én életemben volt ilyen, nem is egy! De nem fogok itt kitálalni az életemről."

Nem kell kitálalni. Írd le, hogy miért CSAK a sors filozófiája szerint valósulhatott meg veled az az esemény.

"Képzeld, hogy én láttam. És nem csak én, hanem a testvérem is gyerekként. És pedagógusként mikor hallgatom, hogy egy 5 éves gyerek arról beszélt, hogy most ment ki egy szellem az udvarra, meg látta a székeket mozogni otthon, meg az apja is látta, azért elgondolkodtatja az embert. Igen, létezik gyerek fantázia, de ilyet nem talál ki magától egy 5 éves gyerek."

Gondolom soha, semmilyen formában nem álltál pszichiátriai kezelés alatt, kiegyensúlyozott hétköznapi életed van, sok baráttal, és soha nem voltál depressziós. Ugye?

"Engem próbálsz támadni, hogy ez "nem tény", pedig nagyon is tény, csak nem mindenki fogékony rá."

Akkor bizonyítsd be. És el fogom hinni.

"De a leírtak alapján te nem tapasztaltál semmi hasonló jelenséget, akkor inkább hallgass, mond azt hogy te nem hiszel benne és kész. El van fogadva."

Nem mondom azt, hogy nem hiszek benne mert azzal elismerném, hogy létezik, csak nem hiszke benne. De ami nem létezik abban nem lehet "nem hinni", mert nincs miben nem hinni.

2020. aug. 29. 15:11
 23/27 anonim ***** válasza:
45%

"Nem kell kitálalni. Írd le, hogy miért CSAK a sors filozófiája szerint valósulhatott meg veled az az esemény."

Nem írom le, mert semmi közöd hozzá, hogy mi meg hogy történt. Különben a témát sem érinti.

A többi "érvedet" Meg inkább be se másolom, mert említésre se méltó, mivel semmi értelmes érved nincs arra, amiket írtam. Véded magad, miközben nem tudod megvédeni. Már miért lenne szükségem pszichiátriai kezelésre, mikor egy 5 éves gyerek is látott amit látott, pedig nem meséltem semmit neki a korábbi tapasztalataimról. Mint már említettem, a gyerekek 6-7 éves korukig látják a szellemeket, mivel nyitva van az aurájuk.

De te higyj, amit akarsz, írj, amit akarsz, én meg az mellett, hogy hiszek, tudom is azt, amit tudok. 🤷‍♀️

2020. aug. 29. 18:18
 24/27 anonim ***** válasza:
33%
Nehéz lehet annak aki a közvetlen környezetedben él..
2020. aug. 29. 23:22
 25/27 A kérdező kommentje:
Kérlëk titteket ne veszekedgyetok itt, a kérdésbe válaszóljatok bele.
2020. aug. 29. 23:27
 26/27 anonim ***** válasza:

"nyitva van az aurájuk"

XDDDD

Ezen jót nevettem.

2020. szept. 1. 08:47
 27/27 anonim ***** válasza:
#26, ezen nincs mit nevetni, ezt hívják másnéven "harmadik szemnek".
2020. szept. 1. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!