Hisszel a szellemekban?
A retardáltak nem értik a póénos irrásst.
.
.
Ezt fullosan lepontozzák
A kérdés helyesen:
"Hisszel д szellemekban?"
Ha már egyszer új nyelvet találsz fel, légy alapos!
12
milyen tény te szerencsétlen. Mutass egy hiteles, elismert dokumentációt, vagy tényállást ami ezt alátámasztja. Mond el melyik tankönyvben van ez leírva. Mutass valakit aki ezt be tudta bizonyítani.
Ez is egy hasonló téma, mintha az lenne a kérdés, hogy "hiszel-e a sellőkben", vagy "hiszel-e sorsban". Aki látott sellőt, az nyílván tudja hogy létezik (én speciel nem láttam soha), de ha elmeséli valakinek, mindenki hülyének nézi. Ez a helyzet a sorssal is. Aki már élt át olyan helyzeteket, aminek nincs más magyarázata, csak a sors, az tudja hogy van, és nem kételkedik a létezésében.
Pont ugyanez a helyzet a szellemek esetében is. Aki látott és élt át paranormális jelenséget, az tudja hogy van, nincs szükség papirizációra, meg könyvekre, tudja hogy létezik és meg sem fordul a fejében az ellenkezője.
De hát az emberek ilyenek, megpróbálják állítani az ellenkezőjét, nincs mit tenni 🤷♀️
#12 voltam
"Aki már élt át olyan helyzeteket, aminek nincs más magyarázata, csak a sors, az tudja hogy van, és nem kételkedik a létezésében."
Mondj egy ilyen helyzetet az életben. Súgok: nem fogsz tudni, mert minden úgy történik ahogy történik.
"Pont ugyanez a helyzet a szellemek esetében is. Aki látott és élt át paranormális jelenséget, az tudja hogy van,"
De nem láthatott, mert nincs. Érted? Viszont az tény, hogy az agyunk 10%-át használjuk, és kb ennyit is tudunk róla, vagy ennél kevesebbet, és további tény, hogy kismillió féle pszichikai betegség van, ami hallucinációkkal jár.
"De hát az emberek ilyenek, megpróbálják állítani az ellenkezőjét, nincs mit tenni"
Milyen ellenkezőjét? A minek az ellenkezőjét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!