Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hisszel a szellemekban?

Hisszel a szellemekban?

Figyelt kérdés
2020. aug. 27. 20:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
50%
Nem hiszek bennük.
2020. aug. 27. 21:17
 12/27 anonim ***** válasza:
9%
Ez nem hit kérdése, hanem tény. A gyerekek általában 6-7 éves korukig látják őket, meg érzékenyek is rá.
2020. aug. 27. 22:01
 13/27 anonim válasza:
37%

A retardáltak nem értik a póénos irrásst.

.

.

Ezt fullosan lepontozzák

2020. aug. 27. 22:21
 14/27 anonim ***** válasza:
53%
őszintén szólva azokat az embereket csípem a legjobban, akik a saját szemükkel látnak valamit, és még úgy sem hisznek benne.
2020. aug. 27. 22:27
 15/27 anonim ***** válasza:
67%
hat én a szallemekben hiszek ugyan de inkább a pozitív energijákban inkább azokban
2020. aug. 28. 10:00
 16/27 anonim ***** válasza:
64%
Nem értem, hogy a #12 miért van lepontozva, hiszen ez tényleg így van! Aki már élt át paranormális jelenséget, sőt még látott is, annak meg sem fordul ez a kérdés a fejében.
2020. aug. 28. 18:42
 17/27 Bátor Tintanyúl ***** válasza:
66%

A kérdés helyesen:

"Hisszel д szellemekban?"

Ha már egyszer új nyelvet találsz fel, légy alapos!

2020. aug. 28. 21:08
 18/27 anonim ***** válasza:
33%

12

milyen tény te szerencsétlen. Mutass egy hiteles, elismert dokumentációt, vagy tényállást ami ezt alátámasztja. Mond el melyik tankönyvben van ez leírva. Mutass valakit aki ezt be tudta bizonyítani.

2020. aug. 29. 01:47
 19/27 anonim ***** válasza:

Ez is egy hasonló téma, mintha az lenne a kérdés, hogy "hiszel-e a sellőkben", vagy "hiszel-e sorsban". Aki látott sellőt, az nyílván tudja hogy létezik (én speciel nem láttam soha), de ha elmeséli valakinek, mindenki hülyének nézi. Ez a helyzet a sorssal is. Aki már élt át olyan helyzeteket, aminek nincs más magyarázata, csak a sors, az tudja hogy van, és nem kételkedik a létezésében.

Pont ugyanez a helyzet a szellemek esetében is. Aki látott és élt át paranormális jelenséget, az tudja hogy van, nincs szükség papirizációra, meg könyvekre, tudja hogy létezik és meg sem fordul a fejében az ellenkezője.

De hát az emberek ilyenek, megpróbálják állítani az ellenkezőjét, nincs mit tenni 🤷‍♀️

#12 voltam

2020. aug. 29. 13:59
 20/27 anonim ***** válasza:

"Aki már élt át olyan helyzeteket, aminek nincs más magyarázata, csak a sors, az tudja hogy van, és nem kételkedik a létezésében."

Mondj egy ilyen helyzetet az életben. Súgok: nem fogsz tudni, mert minden úgy történik ahogy történik.

"Pont ugyanez a helyzet a szellemek esetében is. Aki látott és élt át paranormális jelenséget, az tudja hogy van,"

De nem láthatott, mert nincs. Érted? Viszont az tény, hogy az agyunk 10%-át használjuk, és kb ennyit is tudunk róla, vagy ennél kevesebbet, és további tény, hogy kismillió féle pszichikai betegség van, ami hallucinációkkal jár.

"De hát az emberek ilyenek, megpróbálják állítani az ellenkezőjét, nincs mit tenni"

Milyen ellenkezőjét? A minek az ellenkezőjét?

2020. aug. 29. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!