Miért hisztek a szellemekben? Amikor semmi értelme?
Attól, hogy te még nem láttál nem kell bizonygatnod magad azzal,hogy tényleg nem is létezik:)
Hagyjad azokra akik hisznek benne, és láttak.
Jah igen,mert valaki azzal elecsetelte az egész szellem dolgot,hogy a mi agyunk hozza létre őket?:D Ahha értem, ezzel le is van zárva az egész, és kész nem léteznek szellemek:)
De azt mikor akarták bebizonyítani, hogy léteznek szellemek? Van ilyen kísérlet,vagy tudományos megállapítás? Jah,nem hiszem, hogy lenne. Tudod elég egyszerűen csak azt mondani, hogy nem léteznek. :)
És akik meg láttak szellemeket, vagy többi természetfeletti dolgokat, azokat meg elég egy hülyével elintézni :) Az ellenkezőjét sose próbálták meg bizonyítani-fogadjunk, ha esetleg bizonyítva is van azokat nem hozták nyilvánosságra(?).
Mindegy.Én tudom mit láttam, és hallottam én hiszek benne.
Csak ne próbáld meg az ellenkezőjét nekem bizonygatnod mikor semmit nem ér :) Kár, hogy te nem tapasztaltál még.
bazz, akkor az aura az létezik???
Én még nem láttam, de lesz@rom hogy van-e, mert hogy kerülne oda, felborulna a világrend, ha látnánk emberek energiáit...
aki azért nem hisz a szellemekben, mert még nem látott, akkor azt mondom, hogy a Statue of Liberty (Szabadságszobor) nem is létezik, merthogy nem láttam, anyám se és az apám se látta.
Én még soha nem láttam szellemet, de tény, hogy nem is úgy hiszek bennük, mint egy zombiban, ami átlátszó.
Sokkal inkább egy energia-nyalábként, amelyet van aki lát, van aki nem. A szellemeket általában nem látják, hanem csak van körülöttük, aki lát, annál valószínűleg nem is szellem van/volt, vagy csak belelátott valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!