Miért hisztek a szellemekben? Amikor semmi értelme?
megint egy hülye kérdés.
miért ne lenne értelme?:) persze ezt te mondod,aki gondolom még életében nem látott ,vagy esetleg hallott ,szellemet. tudom, hiszem ha látom.
mondjuk akkor minek foglalkozol vele, ha hidegen hagy a téma?nem érdemes feleslegesen idegelni magadat,hiszen úgy is lehülyézed azt, aki nem hisz benne,mert te nem tapasztaltál semmit:)
én már láttam és hallottam is.mellette még anyum is látott-és neki igazán hiszek, hiszen 18 éve ismerem.nem mondana hülyeséget.csak úgy mellékesen megjegyzem:mikor előszőr láttam qrvára nem azon gondolkoztam,hogy na vajon most látni fogom szellemet?' tehát erről ennyit.aki nem hisz benne,nem hisz,aki meg igen- az meg higyjen is benne:)
de nem részletezem inkább azt mikor láttam előszőr, tök felesleges, úgy is biztos azt gondoljátok ,hogy csak bemagyaráztam magamnak,esetleg drogoztamXD, vagy hasonló dolgok, lényegtelen magyarázkodnom.:)
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!