Most ez akkor mi? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod túl hosszú. )
Figyelt kérdés
Van egy plüsskutya a szobám sarkában, és minden napra a számítógépszékem felé fordul. Mi lehet ez mert nem jó az biztos, meg h a telefonom sípol 10-15 másodpercig, és hogy a számítógépemben női hang beszél angolul, amikor nincs megnyitva semmi? :S már kezdek megijedni nagyon. Am szoktam agykontrollozni és van hogy néha valamilyen hang megszólít alfában... Már volt rá péélda hogy beszéltem démonokkal... Most ez akkor mi :S:S:S2010. aug. 5. 12:02
11/26 anonim válasza:
igen ezek valamilyen téren ( és ne sértődjön meg senki ) bolond emberek , a szellemeket stb ket az ember találta ki ha kimennék az erdőbe tök egyedül este 1 kor akkor is max 1 mókus támadna le ( vagy eggyéb más) de szellem nem...
12/26 anonim válasza:
lenne benned egy félelem nem gondolod?:)
ha nem!
akkor mindenképp próbáld ki!
de elég ha éjszaka teljesen egyedül a házban leülsz a ház geometria középpontjára :)
nem biztos h félelmet fogsz érezni!
de jó energiákat rezgéseket mindenképp megérzed
próbáld ki:)
13/26 anonim válasza:
mármint ki? kb 100x aludtam már otthon és nem volt semmi , HA nekem írtad :)
16/26 anonim válasza:
1 kor szoktam olyankor lefeküdni , de ha szerzel nézőket akik vevők rá felveszem az egész estémet felrakom youtuba ra ( 10 percet max vagy több részben xD tök szar ) és meglátod hogy nincs semmi :D
17/26 anonim válasza:
A számítógépes hangra van magyarázatom.Ez már velem is megtörtént,hogy a hangszórómból más nyelven beszélt egy férfi,először nagyon félelmetesnek tűnt,mert be sm volt kapcsolva,de rájöttem,hogy mi is ez.A szomszéd utcába költözött egy rádióadóvevős hapsi és sugároz.Na,és ezt hallottam a hangszóróból(telefonból is jött).Az egész utca hllotta és felháborodtak,de még most is sugároz,mert van engedélye.:(Szerintem neked is valami sugárzás okozhatja.Hát a plüsskutyát lehet,hogy anyukád rendezketi,de tudom milyen rossz érzés,ha úgy néz rád,mert velem is volt ilyen.Tedd egy másik szobába és kész.A démoni beszédre csak azt tudom mondani,hogy skrizofrén vagy.
18/26 A kérdező kommentje:
de nem szó szerint beszédre gondolok -.-
Hanem úgy aludtam el h de jó lenne ha megszívná az az ember, aki mindig keresztbe tesz nekem, és rá 1 hétre eltörte a lábát az anyja. Így értve "beszéd". ÉS én arra gondoltam h egy démon meg hallotta és kicseszett vele.
2010. aug. 5. 15:04
19/26 A kérdező kommentje:
a telefon meg akkor sípolt, amikor fel akartam hívni apámat h hogy van, mert nemrég műtötték, és akkor adott ki egy ilyen sípolást, a hang meg valami olyat mondott h "The site is currently unavaliable. Try again later" vagyis az oldal átmenetileg nem elérhető, próbálja meg később. pedig csak annyi volt h bejött az asztal, semmi programot nem indítottam rajta.
2010. aug. 5. 15:07
20/26 anonim válasza:
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL hallod van egy torrent oldal ahol amikor jön üzeneted bemondja egy csaj hang A FRÁSZ JÖTT RÁM ( már elnézést de kb ezt csak így lehet leírni ) amikor meghallottam nem találtam rá magyarázatot , de nem befostam ( mármint befostam xDD ) de kerestem , hogy mi lehetett ez , és akkor vettem észre hogy akkor beszél amikor üzi jön , és most mondhatjátok hogy " hülyegyerek hát ha azt mondja hogy üzeneted jött akkor rögtön rájöhettél volna " ez igaz de nem lehetett elsőre érteni hogy mit mond xD magyarul ezt megtudják csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!