Most ez akkor mi? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod túl hosszú. )
1. Próbáltad a plüssmacit kimosni? Lehet csak olyan koszos, hogy már csúszik tőle! Vagy miért nem teszed el a fiókba? Ha onnan kijön akkor valaki szórakozik veled. De az is lehet csak anyukád igazítja meg mindig.
2. Sípoló telefon. Rezonál a kábele a gépnek a telefonnal kapcsold ki a hangszórót. A női hang csak kamu nem beszél hozzád senki de az lehet valami gagyi hirdetést nyomatnak neten.
3. Démonokkal beszélni? Mit beszéltél vele? A telefonszámát elkérdet? Csak bemeséled magadnak.
már bocsánat de vannak ehhez hozzáértő emberek :)
és az itt előttem szolok egyike sem az!
akkor miért válaszol?
mellesleg ez a hangos dolog velem is előfordult már!
talán még két éve!
amikor kikapcsoltam a számítógépet utána ilyen rádió szerű hangon beszélt valami!
de ez nem csak én gépemnél!
tehát amit írtál nem oltári baromság!
és kíváncsi lennék egy olyan ember véleményére aki ért is hozzá és nem anélkül ossza itt az észt :)
ért hozzá annyit jelent hogy rendszeresen foglalkozik a témával :)
talán még gyermek vagy esetleg 20-as éveid éled és nem történtek az életben még veled megmagyarázhatatlan dolgok!
pedig hidd el egy rakat van :)
amire az ember egy életen át nem tudja a választ:)
az ilyen emberek akik olyan kérdéshez írnak amihez esetleg semmi közük kissé lelki szegénynek és magányosnak tűnek :)
vagy érdekel a téma téged csak úgy gondolod ezek bolond emberek!
tévedsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!