Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Létezik, hogy a halott kutya...

Létezik, hogy a halott kutya lelke meglátogatott?

Figyelt kérdés

Olyanról hallottam már, hogy valaki tapasztalja valaki szellemét, szagokat érez pár mp-ig és hasonlók.

De ilyen állatokkal is lehet?

Tavaly szeptemberben kellett elaltatni a testvérem kutyáját, nagyon sokat volt nálunk a végén és nagyon szerettem. Mikor beteg lett, akkor lett egy különös, mással össze nem téveszthető szaga a kutyának, múltkor pedig ezt a szagot éreztem a konyhában.

Lehetséges az, hogy meglátogatott a szelleme?

2020. aug. 19. 18:38
 1/10 anonim ***** válasza:
56%

Már ne haragudj de elég gáz ha egy haldokló beteg állat szagát érzed egy konyhában.

Talán sűrűbben kéne takarítani meg ilyesmi.

2020. aug. 19. 19:29
 2/10 A kérdező kommentje:

Te ne haragudj, hogy nem voltam elég pontos. Néhány másodpercig éreztem a szagot.

A higiénia miatt nem kell aggódnod, rendszeresen takarítunk, de köszönöm a tanácsod😄

2020. aug. 19. 19:58
 3/10 anonim ***** válasza:
14%

Akkor az lehet a magyarázat, hogy egy ősi kutyatemetőre épült a házatok és néha feljön a földből egy szagmolekula amitől eszedbe jut a szegény kis bundás.

Bár kicsi rá az esély de az is lehet hogy agyrákod van. Ennek az egyik jellemző tünete hogy furcsa megmagyarázhatatlan szagokat érzel. Szedjél sok T vitamint és gyújts meg 4 gyertyát minden nap délután fél 2 és 5 óra között.

Ezzel elmúlik a rák, és a kutyus is megtalálja az utat az örökkévalóságba.

2020. aug. 19. 20:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Egy olyan válasz is elég lett volna, hogy "nem, nem létezik", de köszönöm a rám szánt idődet:D
2020. aug. 20. 01:41
 5/10 anonim ***** válasza:
34%
Nincs mit. Bármikor segítek :D
2020. aug. 20. 06:06
 6/10 anonim válasza:
100%
9 éve halt meg Sziszikém. Szokása volt, hogyha sokáig ültem a számítógép előtt - megbökte nózijával a lábszáram, jelezve, hogy most már Vele foglalkozzak. Meg most is gyakran elöfordul, hogy érzem a hideg orrocskáját a börömön vagy enyhe szellőt érzékelek mellettem. Ösztönösen lenézek, talán még szólnék is, hogy mindjárt kész vagyok. Ekkor tudatosul - nincs már velünk. Szóval a válaszom - igen.
2020. aug. 20. 08:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Sok minden lehetséges.

Most éjjel 23 óra 15 perc tájékán - felébredtem. Hűvös volt a szobámban a nyitva felejtett ablak miatt.

Kimentem a konyhába ÉS MAGÁTÓL NYITVA VOLT A CSAP!!! Telefolyt a mosogató vízzel. Tavaly elhunyt Édesanyám járhatott ott - ezzel figyelmeztetett, hogy "vigyázz kislányom, mert megfázhatsz - elfelejtetted becsukni az ablakot!". Valóban egy kicsit vacogtam ébredéskor.

Szóval megmentett attól, hogy megbetegedjek, bármiféle kellemetlen tünettel kelljen küzdeni. Szerintem nem is lesz semmi gond.

Ui: emiatt a vízfolyásos háttérzaj miatt ébredhettem fel. Kicsit megnyugodtam, hogy JELT ADOTT MAGÁRÓL ODAÁTRÓL - nem szoktam álmodni Vele - egyszer sikerült csak a haláleset óta.

2020. aug. 24. 06:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A múltkor történt: kimentem a temetőbe Édesanyám urnájához. Már nem emlékszem pontosan, hogy mit gondoltam (talán azt, hogy mennyire MAGÁNYOS LEHET a lelke odaát...?!)

Kijövök az altemplomból, feljövök a lépcsőn - és mit látnak a szemeim?! Fekete-fehér foltos cirmos macska üldögél a késő nyári napsütésben a zöld pázsiton!!!

Ui: Mirci cicánk elpusztul még Édesanyám halála előtt 7 hónappal. Imádták egymást a kis kedvencünkkel...

2020. aug. 24. 06:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyik éjjel vagy talán hajnal lehetett, azt éreztem, hogy a mellkasomra ugrott egy állat, de előtte hallottam a parkettán a kis körmeit ahogy fut, majd landolt a mellkasomon.

Nem ilyedtem meg, mert tudtam, hogy ismerem. Pár éve elhunyt a cicám, a másik pedig nem járt a lakásban..kinti macska.

Furcsa a sztoriban, hogy elmeséltem anyukámnak, ő pedig azt mesélte, hogy apám egyik éjjel a szobájukban kergette éjjel a macskát, nem tudom talán felébreszthette, szóval kergette a szobában a nemlétező macskánkat...

valami lehetett, ha már ketten is "észleltük" :)(

2020. aug. 29. 15:08
 10/10 anonim ***** válasza:
95%
aha
2020. szept. 10. 03:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!