Ez a Momo jelenség hátterében ki vagy mi állhatott?
Figyelt kérdés
Valamilyen nemzetközi csaló banda lehetett, vagy egy természetfeletti lény valójában?2020. júl. 23. 20:11
1/8 anonim válasza:
ENGEM támadott már meg egy momo!
annnyira féltem :,( odajtt és elkezdte szopogtatni a kislábujjam és bepisiltem tőle olyan ijesztő volt azt hittem élve fel fog falni de csak a lábujjaimra gerjedt :(
ő amúgy lábofil azért olyan löttyedt a szája mert sok lábat szokott szopkodni
3/8 anonim válasza:
#2 igen azért mert neki (a momonak) nincs emberi lába és arra gerjed
4/8 anonim válasza:
Az irigy döge.😅 Bár lehet azért csinálja a lábszopit, mert neki csirkelába van, az emberek meg szeretik cupákolni a csirkelábat. Szóval ez bosszú😈
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
De egyébként már 2 éves ez a dolog (legalább is 2018-asnál újabb cikket nem találtam róla (magyarul).
7/8 anonim válasza:
Amúgy, még az jutott eszembe, hogy ez a Momo jelenség (hogy interneten keresnek meg tizenéveseket és adnak nekik feladatot, amit meg KELL csinálniuk, külömben komoly baj is érheti őket, kicsit olyan, mint a Felesz, vagy mersz c. horror film, meg volt még egy hasonló. Olyan, mintha ezt ezen filmek hatásásra kezdte volna el valaki.
8/8 anonim válasza:
Vagy valami de amúgy igazad lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!