Ha tehetnétek milyen szupererővel áldanátok meg magatokat?
Figyelt kérdés
Mondjuk a természetedből kiindulva milyen szupererőt tudnál magadnak elképzelni, de ne ragadjatok le a gondolatolvasásnál ha kérhetem! Bevallom tényleg klassz, de én más szupererőre is kíváncsi lennék, hogy ti mit akarnátok saját magatoknak. Gondolok itt mondjuk a tárgyak használata gondolatolvasással, vagy fejben máshol járni (valósan). De ne ragadjatok le ilyeneknél mondhattok bár mit mindenre kíváncsi vagyok:)2020. júl. 22. 01:44
1/24 anonim válasza:
Manipulálni mások cselekedeteit, varázsolni vagy irányítani a vizet, tüzet, stb... Láthatatlannak lenni, lebegni.
3/24 anonim válasza:
Udautazni gondolatban bárhová és ha már ott vagyok bárki teste fölött átvenni a hatalmat. Asszem Margit Robbie férjével kezdenék egy éjszakára :-D
4/24 anonim válasza:
Bárhová tudnám magam teleportálni.
5/24 anonim válasza:
Egeszen elkèpesztô mennyire nincs fantàziàtok... mintha 12 èves gyerekek irogatnànak. Halhatatlansag, varazslas meg teleport? Ne mar. A kerdes is ugy szolt hogy termeszetedbol adodoan...
En alapvetoen nagyon kedves ember vagyok igy en azt a szuper erot birtoklom hogy a legtobb ember szinten kedves velem. Olyanok is akik masokkal nem.
6/24 anonim válasza:
5# Szinte árad belőled a kedvesség.
7/24 anonim válasza:
Természetemből adódóan kb tűzidomár lennék, nade akkor elég hamar valami magánzárkában lyukadnák ki. Sokkal jobb így, hogy az indulataimat nem tudja követni semmi fizikum :)
Viszont ha valóban kérhetnék egy szuperképességet, az a repülés lenne. Világéletemben erről álmodozom..
8/24 anonim válasza:
6-os azert mert hatarozott a velemenyem es ki is merem mondani meg kedves vagyok. Az irason nem ez jo at ertem de nincs jelentosege
9/24 anonim válasza:
Én földidomár lennék :3
Az egyszerűen mindenre felhasználható az életben.
Földlemenetálok, minden ami földel kapcsolatos.
10/24 anonim válasza:
Én szeretném látni lila ködpamacs formában ha valaki fingik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!