Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezik "szupererő" a valóságban?

Létezik "szupererő" a valóságban?

Figyelt kérdés
Itt most nem konkrét dologra gondolok, hanem hogy hisze-e valaki természetfeletti, megmagyarázhatatlan dolgokban, esetleg történt-e már valakivel valami furcsaság (ufókat, szellemeket és egyéb hasonlókat mellőzzétek lécci)?
2011. jún. 26. 23:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
15%
nem létezik.
2011. jún. 26. 23:34
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
létező dolog szerinte. tehát nem lehetetlen,azt kell mondjam semmi sem az amit a szíved legmélyén elhiszel de sajnos pont ez ami gátol. ugyanis vannak dolgok amiket ép ésszel nem vagy képes elhinni.:(
2011. jún. 26. 23:37
 3/12 anonim ***** válasza:
13%
Nem.
2011. jún. 27. 00:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én nemtudom mit higgyek, velem gyakori "furcsaság", hogy megálmodom azt ami történni fog. Persze, nem szószerint, hanem csak úgy nagyjából, a lényegét. A kép az álmomban más, mint a valóságban, de a történés ugyanaz.

Elég furcsa. Sokan nem hiszik el, néha már én sem akarom elhinni. Egyébként minden éjjel álmodok, és ht néha előfordul ez.

2011. jún. 27. 01:06
 5/12 anonim ***** válasza:
73%

Az erő, a sors azok mellé pártol, akik hisznek az igazságban

Ahhoz, hogy szuperhős legyél nem szükséges szuper erő, az ember szuper ereje az ami legbelül van neki.

2011. jún. 27. 14:30
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

[link]

Ezt a műsort nézd meg.Mindenesetre ez nem az a tipikus "szupererő", de felettébb érdekes.

2011. jún. 27. 17:20
 7/12 Vree ***** válasza:
100%

^Látom ezeket is az "egy kamu, egy valódi" alapon állították össze, de a hiteles felhozatal valóban érdekes :D

Ajánlom közéjük még Wim Hof-ot, a "jégembert", aki olyan mínuszokban szaladgál meztelenül, ahol a normális ember ruhában is halálra fagy, és az orvosoknak fogalmuk sincs hogyan csinálja.

(Ő egyébként létező személy, többszörösen dokumentálták és a Guuiness rekordokba is bekerült.)

[link]

2011. júl. 11. 01:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

1:30 igen ez a csávó eszméletlen. már én is hallottam róla

"Hof saját elmondása szerint egy tibeti meditációs módszer, a „Tummo" segítségével képes „felkapcsolni a belső fűtését" és így elviselni az extrém hideget."

na ilyenkor mondom én is azt hogy nem létezik lehetetlen csak hihetetlen

2011. júl. 11. 08:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 06-27 01:06

Ilyen nagyon sok emberrel szokott történni, nálam is, sosincs olyan hogy ne álmodnék vmit, mert vagy egy bonyolult, néha röhejjes, néha iylesztőt, de ilyen komplett felépítéssel rendelkező dolgokat élek át álmomban; vagy pedig előre megálmodok vmit, de azt sem ugy hogy felébredek és feleszmélek, hogy -úristen, megálmodtam a jövőt-, hanem amikor megtörtént valójában az a dolog, akkor eszmélek rá, hogy ezt már láttam álmomban, de nem ilyen nagy dolgokra kell gondolni, hogy xy meghal, vagí lezuhant egy repülő, hanem pl most uccsó tegnap volt, hogy ülök grillezés közben asztalnál és letették elém a húsostálcát, utána meg vki kérte tőlem, hogy adjam oda a mustárt, na ez megtörtént, és rájöttem, hogy ezt a jelenetet már átéltem. de vannak olyanok is amibe már lassan beleőrülök:D megvan a jelenet, hogy állok az ajtóban, és nyílik az ajtó és szembejön velem egy ismerősöm, de nem tudom, hogy ez megtörtént-e már vagy megálmodtam-e már, mert nem emlékszem, de az emlék megvan hogy megláttam ezt és feleszméltem, hogy átéltem már és közben az is eszembejutott, hogy már nem először eszmélek rá erre a jelenetre, de nem tudom, hogy már több álmomban éltem át ugyanazt vagy egyben volt egyszerre többször vagy valóságban történt meg többször.... áááá, szörnyű, najó mindegy csak ezt akartam mondani

2011. júl. 11. 08:45
 10/12 anonim ***** válasza:
LETEZIK! Nekem a nagymama megszokott almodni dolgokat, amik eddig mindig megtortentek utana. NEkem pedig megerzeseim es eber-latomasaim vannak. Multkor megereztem, hogy a baratnom uj ruhakat vett, es abba jon suliba..es lam egy vadiuj ruhatarban erkezett veletlen lenn?? nem hiszem, ugyanis a szinekete is lattam magam elott 14L
2011. júl. 11. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!