Láthattak valamit a kutyáim? 18/l
Nyári szünet előtt két héttel lett egy kutyánk. Közel négy hónapja van nálunk. Ez idő alatt kb 3 vagy 4x fordult elő, hogy az alapjáraton csendes kutya hirtelen elkezdett ugatni, egy alkalommal morogni is. A nappali és a konyha egybe, csak szépen valamelyest elválasztva, amolyan amerikai konyhaszerűen. Elkezdett a konyha felé nézni, akkor kezdte az ugatást és a morgást. Célirányosan arra nézett, minden ilyen alkalomkor.
Egy kutya csinálja? Oké, semmi gond, előfordul az ilyen.
Egy hónapja lett még egy kutyánk, mentett. Előbb, néhány perccel ezelőtt, az új kutyus, igaz ő nem ugatott, de pontosan arra néztek, néhány percig, a konyha felé, a levegőbe, csöndben (első kutyát elhallgattattam). Első kutyus mondhatni feladta, második viszont még nézett arrafelé egy kicsit.
Biztos nem egy zavaró pl: sál volt az. Mindkét kutyám a szobámban volt. Első kuty villámként kel fel és fut ki, kezd el ugatni, kb egy mp különbséggel második kutya is kimegy, és csak néz a konyha felé.
Ez mi lehet?
Előfordulhat hogy kutyaszellemet láttak. Azt olvastam akkor nagyon vehemensen reagálnak a kis drágák.
A kutyáknak sokkal jobb a hallásuk és a szaglásuk is mint az emberé, érzékelnek olyan ingert amit mi nem. Lehet a hátsó kertben lévő macska? :) Lehet egy kósza szagnyom, lehet a fűtéscsőben egy furcsa hang bármi amit összekötöttek a mindennapi tevékenységükkel. Ezt sajna nem fogod megtudni.
A látásuk viszont nem olyan jó mint az emberé.
Persze, az állatok sokkal szélesebb tartományban látnak, mint az ember és bizony láthatnak különleges lényeket, entitásokat, reptiliánokat stb.
Amíg más "baj" nem történik, addig nem érdemes ezzel foglalkozni.
Nálunk is volt ilyen tavaly ősszel.
Majd egyszer nézelődtem én is mi lehet amit figyel és ugat.Végül kiderült egy egérrel laktunk:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!