Mit tudtok arról, hogy Lucifer a Vénuszról származik?
Állítólag nagyon nagyon nagyon régen, a Vénusz lakható volt, de Lucifernek el kellett menekülnie onnan egy űrhajóval. Manapság már a bolygó ”pokolian” meleg van, talán ezért hozták őt ilyen összefüggésekbe. Állítólag hozott magával valamilyen idegen tárgyat, ez mi?
Spirits of Eridu Enki vel azonosítja.
De ennek tévedésnek kell lennie.
ENKI sumér, ők a nibiruiak, semmi közük a Vénuszhoz.
Meg van ez a másik Melek Taus, az páva. Ő lenne az?
kokorszaki urhajokat epitettek
Flintstone modra
Énis képtelen vagyok összerakni ezt a témát pedig már egy órája gondolkodom a kérdéseden,mondjuk bevallom nem olvastam a Spirits of Eridut,viszont beleolvastam megint az Urantiába,ott szerepelnek a Bolygóhercegségek,mint az angyali rendek magasabb denzitású kihelyezett univerzumi felelősei...
itt azt írják,hogy a Lanonandek család legszuperebb fia volt Nebadonból,de hogy a vénusznak mi a kinti neve az is rejtély...Lucifert viszont földi értelemben nem egyetlen emberként kell elképzelni,hanem alacsonyabb denzitásban való megnyilvánulása esetén ugyanazon lélekcsalád tagjaiként..pl. ott van a Rejtett kéz beszámoló,az illuminati fekete piramisának legfelsőbb családjai szorosan ebből a Luciferi lélekcsaládból inkarnálódtak ide,hogy fizikailag is vezethessék a bolygót...Ha olvastad ott megemlíti,hogy ők Vénuszi érdekeltségűek tehát több mint valószínű...
Ami még érdekes,hogy Lucit készlénynek írja az urantia és nem "felemelkedőnek" ahogyan az előbbi az angyali hierarchiás entitásokra jellemző,vagyis neki is alá kellett buknia az anyagi létbe,hogy fejlődni tudjon..
Enki és Enlil viszont nemtudom,hogy a teljes sárkány genetikával jöttek és csak később lettek 50%-os hibridek,de a sumérok istenei nem Adam Kadmon gyermekei voltak azis biztos..és a sárkány faj a legősibb ebben az univerzumban,a háttérhatalom alsóbb szintjei szintén zömében drakonida genetikájú egyénekből áll...a galaktikus háborúk története pedig hajszál pontosan leirja a "bukott angyal" és a drakonida fejedelem fajkeresztezéssel való szövetségét,a kérdés viszont az,hogy Lucit ki teremtette...
Eredetileg az itteni Lucik 6. denzitásúak ahogyan a vénusz is anno...első fizikai megjelenése,leszületése a bolygón i.e. 3000 környékén volt beaktiválódása után Kínában..
a zsidók egy másik történet..
Én személy szerint nem akarok úgy gondolkodni, hogy lucifer a vénusz bolygó, vagy a lehutóbbi ősrobbanás utánról származik.
Jelenleg egy 6. dimenziót elvégzett fénylény. Nem tudom, mikor s hol volt, amikor 3d-s szinten jártak, de szimplán csak kétlem azt, amit leírtál.
Ezt a rejtett kéz dolgot én is akartam írni, hogy abban is szerepel. Az egység törvényében viszont talán nem Lucifer van említve, hanem maga Rá említi, hogy a Vénuszról érkezett nagyon régen. Nyilván az ilyen utalásoknál gondolom nem arról van szó, hogy űrhajóval érkezett, bár ki tudja, annak idején talán fizikailag is élet volt rajta. Lehetséges, hogy interdimenzionális, úgy mint azok, akik a klasszikus ufo- kontaktszemélyekkel találkoztak a múlt században.
De a lényeg az az, ami miatt írok, hogy egy könyvben az szerepel, hogy Lucifer egy istennőtől származik, a Vénusz az eredeti hazája, és Jézus a testvére, akit Szánandának nevez a könyv. Hát ez is egy érdekes megközelítés. A neve pedig Szanat Kumára, ez olyan indiaiul hangzik. Még ábrázolva is van, nagyon szép szőke lény, olyan mint a többi, a fent említett ufo-kontaktszemélyek által látott vénuszi lények. De többes számban is emlegeti őket a könyv, tehát Kumárákként, mint valami testvéreket, akik nagyon régen interdimenzionálisan megérkeztek Mu-ra, más néven Lemúriába, az egyik azóta elsüllyedt földrészre, és tanították az ott élő embereket, valamint még ha jól tudom párosodtak is velük, egyes emberekkel, így a genetikájukat is átadták nekik, ha lehet így fogalmazni.
Hát elgondolkodtató ez is.
Na akkor vissza a 3. osztályba.
Szövegértés.
"Állítólag nagyon nagyon nagyon régen, a Vénusz lakható volt, de Lucifernek el kellett menekülnie onnan egy űrhajóval."
ÁLLÍTÓLAG tehát vagy úgy volt vagy nem már ki tudja
NAGYON NAGYON RÉGEN pontosan ki tudja mikor annyi a lényeg, hogy régen volt így biztos páran elhiszik, hogy igaz volt
"el kellett menekülnie onnan egy űrhajóval"
Miért is? És hova menekült az űrhajóval? A Jupiter 12-es holdjára?
"Manapság már a bolygó ”pokolian” meleg van, talán ezért hozták őt ilyen összefüggésekbe."
Tehát az egésznek csak annyi a valóságalapja, hogy a Vénusz akkor élhető volt, ma már nem.
Erre azonban nemrég jöttek rá, hogy a Vénusz élhető bolygó volt tehát már itt bukott a történet az űrhajóval együtt.
"Állítólag hozott magával valamilyen idegen tárgyat, ez mi?"
ÁLLÍTÓLAG hozott magával még 3 feleséget 2 vizilót és egy idegen tárgyat ami egy kődarab a Vénuszról.
"Meg van ez a másik Melek Taus, az páva. Ő lenne az?"
Igen, de ő a Napról repült a Vénuszra mert hátha jobb otthonra talál.
Jól szórakoztam a kérdésen, tényleg jobb mint a humor kategória.
Cimbora...
Lucifer mas neven a Hajnalcsillag, ami mas neven a Venusz.
De ne menjunk bele a szimbolikaba komolyabban, mert a sumeros marhasagot ide keverted :)
👽 * kepzeld ide a Giorgio Tsuokalos "Aliens" mèmet *
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!