Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges, hogy a Sátán...

Lehetséges, hogy a Sátán jelen van az életemben?

Figyelt kérdés

Kimondtam egy latin átkot, melynek jelentése: tönkretenni. Még ugyanazon a napon tönkrement az autónk kuplungja, a következő nap a közelemben egy kocsi elgurult vezető nélkül és nekiment egy másiknak.

Idéztem már démont, és mindig azon vagyok, hogy a Sátánnal cimboráljak. Mit tegyek?

2019. nov. 19. 21:57
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Nőlj fel és ne képzelegj.
2019. nov. 19. 22:14
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

több mint lehetséges, lehet mindig jelen is volt, lehet most is ott van melletted. Ha tudnál beszélni vele elmondanál valamit neki a nevemben?

Üzenem neki, hogy b+aszódjon meg!

2019. nov. 19. 22:19
 3/10 anonim ***** válasza:
30%
Hali! Még pont maradt már parancsom. Ha gondolod, hogy méltó vagy rá, adhatok belőle...
2019. nov. 19. 22:51
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Nem értem. Ha vallásos vagy, akkor miért a sátánt követed?
2019. nov. 19. 23:41
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Idéztem már démont, és mindig azon vagyok, hogy a Sátánnal cimboráljak. Mit tegyek?

Vegyél egy nagyobbat ha szegény már nem bírja!

2019. nov. 20. 02:58
 6/10 anonim ***** válasza:
17%

Egyszerű: ne szívj annyi füves cigit (amúgy is illegális), ne igyál annyit, és ne drogozz. Minden más esetben keress meg egy elmeorvost.

A legtöbb Sátánt a valódi életben (rossz) anyukának hívják egyébként. Ők az igazi Sátánfajzatok; és ha tudnád, hogyan teszik módszeresen tönkre egy rájuk bízott kicsi lélek életét ...! Van néha köztük apuka is, de az a kevesebb.

2019. nov. 20. 03:54
 7/10 anonim ***** válasza:
18%
ne halgass a 6osra, a fű lyó
2019. nov. 20. 12:22
 8/10 anonim ***** válasza:
88%

Hogy mit csinálj?

Higgy Istenben.

A sátán létezését ezek szerint már elfogadtad.

Mindkét felet meg kell ismerni és tisztán fogsz látni.

2019. nov. 20. 16:43
 9/10 anonim ***** válasza:

1. A latin egy ugyanolyan nyelv, mint a többi, nincs benne semmi mágia.

2. Nem léteznek átkok. De ha léteznek is, biztosan nem a latinul beszélés jelenti majd ezt. Főleg úgy, hogy az eredeti kiejtést ma már nem is ismerjük.

2019. nov. 20. 21:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Juj nekem is ellopta a Soros dèmon a Budapest bérletem. Miatta nincsen két napja szèkletem.
2019. nov. 24. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!