Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A szerelmi életemben miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmi életemben miért csak a szélsőségek vannak jelen? 15/L

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok,és a saját korosztályomból (legalábbis akik a koruknak megfelelően néznek ki) nem tetszik senki,csak vagy a nálam sokkal-sokkal idősebb férfiak,vagy a fiatal(nak tűnő) fiúk tetszenek.

Egy 35 éves és egy 44 éves férfiért is bolondulok,erős érzelmeket táplálok irántuk,és ez nem csupán egy múló dolog.

Illetve van egy fiú,aki igaz,hogy 2 héttel idősebb nálam,de 150 cm magas kb.(én 170-71 cm vagyok),a lelke,a személyisége és a megjelenése is nagyon gyerekded,(kisautókkal játszik,színezőket színez,a fél életét a minimax mellett éli le stb.)

Ez miért van? Miért nem tetszenek a saját korombeli,kinézetben is hozzám passzoló fiúk? Ez baj,esetleg ez egy betegség?

2018. febr. 20. 21:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszettek soha a korombeli fiúk, egy értelmes mondat nem jött ki a szájukon, a lelki világukat meg inkább hagyjuk. Idősebb a párom, akivel már együtt vagyok 3 éve, de nagyon körültekintőnek kell lenni, amikor egy idősebb pasival ismerkedsz, mert remélem, nem kell részleteznem, hogy a legtöbben mit látnának csak benned... ezt nem bántásból mondom, egyszerűen csak így van, ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni. Sok idő kell, mire azt mondhatod, hogy igen, bízol benne, és nem azért van veled, hogy kihasználjon, hanem azért, mert tényleg szeret. Ezt első, második és lehet, hogy századik pillantásra sem tudod megmondani.
2018. febr. 20. 21:38
 2/2 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

Lassan minden lánynak apakomplexusa van. Gondoljunk csak Vajnáékra.

Azt mondjátok nem vagyunk elég komolyak, 16 éves vagyok, 10-es vagyok, ingbe járok iskolába. Már azon gondolkozom hova tanuljak tovább.

Figyelemmel kísérem a közéletet, otthon vagyok a politikában, mindenről van megalapozott véleményem, kommunikatív vagyok.

És mindemellett nem azt látom, hogy a lányok annyira komolyak lennének vagy komoly fiúra vágynának.

2018. febr. 21. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!