Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi lenne a bölcs lépés?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a bölcs lépés? (bővebben lenn)

Figyelt kérdés

Megpróbálom leegyszerűsíteni a történetet, de a lényeget kiemelve:

Nemsokára tizenkilenc éves leszek, fiú.

Két évvel ezelőttig volt egy lány barátom, akivel úgy fél-háromnegyed évig nagyon intenzív jó viszonyt ápoltunk. Nagyon egymásra voltunk hangolva és nagyon erősen kötődtünk egymáshoz. Viszont két évvel ezelőtt úgy adódott, hogy az én hibámból kifolyólag nagy csalódást okoztam neki, majd nem sokkal később pedig pasija lett, ami végleg betette a kaput.

Az elmúlt két évben nem nagyon foglalkoztunk egymással, a barátja amúgy is féltékeny típus volt, szóval nem is nagyon engedte neki, hogy beszélgessünk, közbe ugye nekem is voltak más nők az életembe, de Ő mindig különleges volt. Tehát olyan jól senkivel nem éreztem magamat mint vele és senkivel nem álltunk olyan közel egymáshoz, mint vele. Pedig közöttünk még soha egy csók se csattant el, ellenben más nőkkel szexuális kapcsolatot is létesítettem.

Etikából a néhai barátságunkról írtam az esszémet, úgy pár hónapja. Nem sokkal később, az egyik barátnője aki osztálytársam elkért néhány történelmi iratot, amit ugyanabban a mappában tároltam, mint az esszémet, én pedig egyben adtam oda neki, és valahogy rábukkant erre az esszére és továbbadta Neki.

Úgyhogy úgy hete rám írt és beszélgettünk sokat, aztán két nappal később is, viszont mikor tegnapelőtt ráírtam, azt mondta, hogy nincsen kedve beszélgetni. Gondoltam biztos a barátja szólt közbe, nem is erőszakoskodtam. Viszont nem rég levette a közös profilképüket facebookról, viberről stb.

Tehát elképzelhető, hogy összevesztek/szakítanak.

A kérdésem tehát az lenne, hogy akkor most kellene lépjek valamit? Legalább a törődésemről tanúbizonyságot tenni, vagy szépen megvárni a gyászkorszakot (ha tényleg szakítottak), és nem visszaélni az esetleges sérülésével? Nem most kellene mellette álljak? Mit javasoltok srácok?

2016. ápr. 17. 13:48
 1/3 anonim válasza:
100%

Hátfigyelj.

Ha csak barátja akarsz lenni, kérdezz rá, szüksége van-e erre, hogy barátként mellettelegyél. Esetleg írd neki, hogy ha szüksége van rád, akkor ugye...

Aztán ha így gondolja, ugyis írni fog.

Aztán ha többet szeretnél, akkor ha barátként maga mellé enged, és ő is úgy érzi, hogy akarna többet, az úgy is kialakul idővel.

2016. ápr. 17. 14:07
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsodat!
2016. ápr. 17. 14:09
 3/3 anonim válasza:
Szerintem te még csak őt vetted komolyan a többi lány meg csak bánat feledés volt és most, hogy ez történt újra reményre kaptál. Kicsit ismerős, de ilyen esetben én nem igazán foglalkoznék vele. Keres olyan lányt aki megérdemel. Ez a lány csak elolvasta és hiányzik neki kicsit a barátságotok. Légy kedves vele és ne lökd el magadtól a lányt. De keres egy másik lányt, akit komolyan veszel. Ui; Bocsi hogyha kicsit túl sok :)
2016. ápr. 17. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!