Kaptatok már Angyali jelet?
Nagyon vágyom egy kisbabára, kértem őket hogy ha a pocimban van már,akkor szálljon le egy góly az udvarunkra,pár napra rá egy reggel,ott ült a kapunk mellett, gondoltam csak véletlen egybeesés,ezért kértem őket,hogy ismételjék meg,másnap reggel ismét megtörtént.
(jövő héten kiderül...)
De amúgy miért vársz a jövő hétig?
Én szinte azonnal teszteltem magam, amikor úgy gondoltam, hogy beágyazódott-és most itt alszik a másik szobában :)
Volt egy idő, amig a barátom távol volt tőlem kb. egy hónapra. Nagymamám tanította még kisebb koromba, hogyha meggyújtok egy gyertyát, és beleöntöm egy tálka hideg vízbe, akkor kapok valami formát, ha erősen koncentrálok valamire, akkor azzal a dologgal kapcsolatban kapok valami formát.
Egy nap megcsináltam, mikor a barátom nem volt mellettem, és megkérdeztem az angyalaimat,hogy szeret-e még? Mikor beleöntöttem, és kivettem, egy szívalak alatt jött ki, aminek a csücskébe egy rózsa volt. Az nap este felhívott a barátom,és mondta,hogy szeret engem,és hiányzom neki. :)
Te is biztosan az angyaloktól kaptál jelet, én nagyon bízom benne. :)
Nagyon jó egészséget, és boldogságot kívánok neked és a picinek! :)
sajnálom:=(
viszont az is lehet, hogy most a teszt tévedett! vagy pont a jel másra utal, mert abba 100% biztos vagyok, hogy nem volt véletlen. mert véletlenek nincsenek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!