Szerintetek belém mászhatott valami az uszodában? Egyébként nem veszélyes úszni a vízben? (most nem krokodilra gondolok, meg hasonlókra, hanem okkult átjárókra. )
Sokkal aggasztóbb, hogy megint mennyi szót elírtam :)
Én már diagnosztizáltam magamat úgy ahogy, és valóban tényleg súlyos paranoiám van, szóval nem lőttél vele nagyon mesze. Viszont szerencsére képes vagyok az ilyen jellegű gondolataimat elválasztani a valóságtól, tehát legsúlyosabb esetben is csak rágódok egy kicsit (mondjuk nem ezen, hanem inkább mások szándékain, érzésein, gondolatain stb..).
No és amikor megtörtént a jelenség én is azon gondolkodtam, hogy ha hinnék az ilyenekben, most milyen rosszul érezném magamat. Pedig tök érdekes jelenség lenne az is, ha kijönnék a kabinból és le volnának verve a csempék, mindenki eltűnne, pislákolna a fény stb....
Ez így elég gáz, hogy az "uszoda" szóra állítottam be figyelőt, és ilyen marhaságokat is kidob rá, mint ez a kérdés.
De igen, veszélyes úszni vízben. Valami másban lenne jobb úszni, nem vízben. Például tűzben, narancslében, kakaóban sokkal jobb lehet. Ha az okkult átjáró egy közlekedőedény, akkor ott vigyázni kell. A végén még sellővé alakulsz.
A nem evilági kukac valószínű egy okkult átjárón, mégpedig a szó legszorosabb értelmében egy féregjáraton keresztül csöppenhetett oda. Érted, kukac és féregjárat!
Hacsak nem nyitotta ki valaki pandora szelencéjét akkor ez egy striga lesz
Észrevettél magadon emlékezet kieséseket? Nem kívánod hogy kisbabák at egyél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!