Valaki ismer ehez hasonlo sorozatokat? Pl:Riverdale Lucifer, Vámpírnaplók? Valami ehez hasonlokra gondoltam.
Figyelt kérdés
2019. júl. 13. 12:57
1/6 anonim válasza:
Gondolom a Vámpírnaplók spin-offja, a The Originals sem ismeretlen a számodra, illetve a Legacies sem. Ha mégis, akkor azokat ajánlom.
Teen Wolf, Shadowhunters, The 100, Siren, The Secret Circle, Supernatural, Being Human, Van Helsing, Grimm, Pretty Little Liars
Nem mindegyik feltétlen hasonlít, viszont nagyrészében vannak természetfeletti lények, a többi szerintem meg csak szimplán jó sorozat. Vagyis, én is nézem/néztem a fent említett hármat, és nekem ezek tetszettek. Biztos még láttam jó pár ilyesmi sorozatot, de nem jut sajnos eszembe több. :/ :)
2/6 anonim válasza:
Kihagytam a Bittent, a Once Upon a Time-ot, Stranger Thingst, Hemlock Grove, iZombie.
4/6 anonim válasza:
Ajánlom a The Originals-t, illetve a Supernaturalt.
5/6 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek 🙏
2019. júl. 18. 02:47
6/6 anonim válasza:
Esetleg a pretty little liars, magyarul hazug csajok társasága. nagyon jó és izgalmas is. szokták adni a tévében, de csak a hatodik, hetedik évadot, szóval interneten nézd mindenképp :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!