Na hogy betöltsem az űrt egy normális válasz:
A fekete szeműek vagy ufók,vagy démonok emberi testben.
Idióták!
Én Bódi Gusztira és a fekete szemekre gondoltam.
Idióta az aki feltette a kérdést. A kérdés nem irányult Bódi Gusztira.
Nem ártana megtanulni pontosan fogalmazni.
Jó lenne, ha befejeznéd legalább a 8 általánost és nem lennél ilyen idióta.
A fekete szemű emberek a délies közel-keletiek.
A törökök is ilyenek akik egyébként a 150 éves uralmuk alatt jócskán hagytak hátra olyan leszármazottakat akiknél ez a közel-keleties vonás kiütközik.
Érdemes lenne megnézni, hogy vajon milyen arcvonások jellemzőek amik gyakran megjelennek fekete szeműeknél.
A cigányoknál is előfordul.
ezen a területen a zöld szem is gyakrabban fordul elő míg nálunk az északiaknál Európa és Ázsia valamint Amerika északi területein a barna és a kék szem a gyakoribb.
A közel-keleten szemérmetlenül sok pénzt lehetne keresni azzal, ha szőke kétszemű magas lányt adnál férjhez.
A kék szem mindenhol északi típusú felmenőkről árulkodik.
Ismertem egy lányt akinek a szeme színét sem tudnám meghatározni mert nem kék, nem barna, nem fekete és nem zöld de az igen ritka sárga vagy fehérhez sem hasonlított.
Inkább egy világos szürke árnyalatra hasonlított a legjobban de biztos, hogy egyáltalán nem volt szürke, és azóta sem láttam olyant, soha senkinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!