Nina34 kérdése:
Milyen természetfeletti lények vannak a vámpírokon a vérfarkasokon a szellemeken és az ufókon kívül?
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 19:50
24/32 anonim válasza:
én tulajdonképpen azt nem értem ,hogy ezek a lények miért ne létezhettek volna? (úgyértem ,hogy sok az egybeesés ,hogy középkorba és különböző korokban is mindig ezek az alakok tűntek fel más névvel)
Szóval elképhelhető ,ha nem is mind ,de a lények kis része létezett anno csak az ember (jó szokásához híven) kiírtotta ezeket a fajokat.
Vegyük csak a sárkányokat. Elvileg lehettek ökokatasztrófát túlélt dinoszauruszok is melyek kis számban ,de túlélték
26/32 anonim válasza:
az UFO nem természetfeletti lény. Hanem Unknown Flying Object - ismeretlen repülő tárgy. És így értelmet nyer, hogy létező, de nem azonosítsátok már a kis zöld emberekkel. egy hullócsillag vagy egy madár is lehet UFO, ha épp az illető észlelő nem tudja hogy mi az.
27/32 anonim válasza:
mikulás, démon, a devla :D, ja és a medvedisznóember :D
29/32 anonim válasza:
Chupacabra (ejtsd: Csupakabra), Molyember ezeknek valami valóság alapjuk is van ha nem hiszed Google :|
30/32 anonim válasza:
Az 'ufók' miért természetfelettiek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!