Szellemek? Már nagyon félek otthon lenni:S
Nagyon sok furcsa dolog történt mostanában pl:
reggel amikor felkeltem,a párnám le volt esve a földre,pedig nyugodtan szoktam aludni.
amikor zuhanyoztam 1x csak elkezdett lehűlni a víz,és aztán már nem jött melegvíz
tegnap volt h kerestem a fölsőmet,de nem volt a szekrényben,bementem a hugom szobájába h jöjjön reggelizni,és ott volt a széken a pólóm.
és az előbb pl jelzett a mobilom h le fog merülni,bedugtam tölteni és kb 10perc múlva meg akartam nézni h mennyi az idő és ki volt kapcsolva.
lécci segítsetek,már alig merek egyedül lenni,szerintetek lehetnek hogy szellemek lehetnénének?
Hihi, ez elég mulatságosra sikeredett. :D A kérdés meg a válaszok is jópofák, remélem tényleg nem gondolja senki komolyan ezt az egészet...
Én ezentúl azt mondom férjemnek, hogy a szellemek húzták le róla a takarót, nem én. XD
mondok még durvábbat
a tvben mozognaka szereplők és a szél is mozod meg még a papagájom is pedig senki nem nyúl hozzá
Miért kell mindenre azt mondani, hogy szellem?-.-"
1. Nekem is le szokott esni, amikor kisebb voltam még én magam is leestem. És nem szellem tett le a földre.:D
2. Kifogyott a bojler. Ha meg olyan gázos valami (remélem érthető), akkor meg kialudt benne a tűz.
3. A húgod elvitte. Különben neki is furcsa lett volna, hogy ott van a szobájában...
4. Feltetted a telefonod a töltőre, de nem töltött:
a) rosszul csatlakozott.
b) rossz a telefonod.
És visszatérve a lényeghez:
Nem, nem szellemek, nyugi. Nem kell félni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!