Szellemek? Már nagyon félek otthon lenni:S
Nagyon sok furcsa dolog történt mostanában pl:
reggel amikor felkeltem,a párnám le volt esve a földre,pedig nyugodtan szoktam aludni.
amikor zuhanyoztam 1x csak elkezdett lehűlni a víz,és aztán már nem jött melegvíz
tegnap volt h kerestem a fölsőmet,de nem volt a szekrényben,bementem a hugom szobájába h jöjjön reggelizni,és ott volt a széken a pólóm.
és az előbb pl jelzett a mobilom h le fog merülni,bedugtam tölteni és kb 10perc múlva meg akartam nézni h mennyi az idő és ki volt kapcsolva.
lécci segítsetek,már alig merek egyedül lenni,szerintetek lehetnek hogy szellemek lehetnénének?
basszus! Tegnap az egyik papucsom be volt csúszva az ágy alá, pedig mindig párhuzamosan egymás mellé teszem őket...jajj, azt hittem berúgtam véletlen...
Plusz a mosógép 80 perc helyett 120 percig mosott, és a program 5ösön volt, pedig mindig 4esre teszem....de mostmár inkább hívok egy szellemírtót....tiszta para vok....
ezek egyáltalán nem furcsa dolgok.:D
1. Énis mndig nyugton alszom..de előfordul hogy a kezemet megmozdítom..és lelököm a párnát. vagy éppen fordultál és a párna az ágy szélénvolt..és véletlenül lelökted
2. a bolylerből kifogyott a melegvíz.
3. a hugod elcsórta.
4. áramszünet. ésetleg rosszul érintkezett a toltő a konektorral. avgy a mobiloddal
Szerintem te éjszaka átmentél a húgodhoz és megerőszakoltad:
Kikeltél az ágyadból, leesett a párnád, majd rutinszerűen fevlvetted a pólód.
Átmentél de rossz szobába, álmodban kapálózva valahogy kinyitottad és kifolyattad az összes melegvizet.
Visszamentél a szobádba és dühödben szétk úrtad a töltőd
Átmentél húgodhoz meghúztad aztán meg jók ottfelejtetted a pólód
Az uccsó válaszolónak IGAZA VAN...A kérdező csak a kérdéssel azt akarta érzékeltetni,hogy manapság minden hülyeségre ráfogják hogy SZELLEM..és ezért írta ki a kérdést..xD:) a többiek meg válaszolnak is..:P:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!