Azok akik nemtemetik el a család tagjaikat hanem urnába teszik és otthon tartják nem félnek hogy a szellem zavarni fogja öket?
Figyelt kérdés
2019. aug. 19. 16:02
1/8 anonim válasza:
Akik így tettek, ilyenre nem panaszkodtak, csak azt mondták, hogy legalább közel tudják magukhoz és beszélgetnek velük (az urnához).
2/8 anonim válasza:
Szerintem a szellem tud fogni taxit a temetőből is...
3/8 anonim válasza:
2.! Nem elég, hogy zagyvaságokat írsz, még elolvasni se lehet. Nem irigylem a magyar tanárodat.
Apu hamvasztva lett, de normál esetben a temetőben van az urna helye. Én nem tudnék itthon lenni vele. De nem azért, mert félek a szellemétől, hanem maga a tudat miatt, hogy ott van egy ibrikben. Magától a hamvasztásos temetéstől is viszolyogtam. Elvileg nemcsak meghalt apám, de csontja sincs. Ez a durva. Lelkileg nehezebb feldolgozni szerintem. Kimegyünk a temetőbe, de én gondolatban ott sem vagyok. Mert Ő sincs ott. Csak a por és hamu.
4/8 anonim válasza:
Én sokáig egy urnával voltam egy szobába. Rokonomek lakasaban laktunk es ott volt az urna az en szobámba.semmisem történt.:)
5/8 Terus válasza:
Csak szeretni kell Őket örökkön örökké és akkor nem fogsz félni Tőlük,hanem várni fogod hogy legalább álmodban találkozhass velük.Szellemek nincsenek csak lelkek.
6/8 anonim válasza:
Én még a hamvasztástól is viszolygok,nem hogy otthon tartsam az urnát...Brrrr ! De szellemek nincsenek,csak legfeljebb rémálmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!