Milyen lény lehet a szomszédom?
Figyelt kérdés
Teljesen komolyan írom, van egy nő, nemrég költözött a szomszédba, 16 évesnek néz ki, pedig valójában 40 éves. De nem az a tipikus fiatalos 40-es, hanem tényleg olyan, mint egy 16 éves az arca meg a bőre. Láttam én már fiatalos 40 éveseket, de ők sem olyanok, mint egy tini, max feszesebbek meg nincsenek mély ráncaik, de itt nem arról van szó, szerintem érthető, hogy hogy értem... Ráadásul mindig spirituális dolgokkal van elfoglalva, simogatja a virágokat stb. Szerintetek ő milyen lény??2019. aug. 14. 17:25
11/14 ******?! válasza:
Azt elfelejtettem leírni, hogy photoshopos 16-nak látszó 40-es lény, aki gyorsan hízik és fogyik.
12/14 Tim Ravel válasza:
" hangolt "- a DNS- e! Hangolták! Ha a nyaka kicsit is hosszabb ránézésre, akkor pedig biztos!
13/14 anonim válasza:
Nem kell ufónak lennie, vannak olyan hormonális rendellenességek, mint például a hypopituitarizmus, ami gyerekes külsőt ad, pedig idősebb emberről van szó. Volt egy olyan film, amiben a főszereplő, valami örökbefogadott kiscsaj volt ilyen, gyereknek adta el magát, pedig 33 éves nő volt, és valami pszichopata gyilkos, amúgy érdekes film volt, csak elég brutális. Mit lehet még tudni a szomszédról?
14/14 anonim válasza:
Menekülj, mert ez a nő Degecről költözött oda melléd. Igazi d.e.g.e.c.i.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!