Milyen lény lehet a szomszédom?
Figyelt kérdés
Teljesen komolyan írom, van egy nő, nemrég költözött a szomszédba, 16 évesnek néz ki, pedig valójában 40 éves. De nem az a tipikus fiatalos 40-es, hanem tényleg olyan, mint egy 16 éves az arca meg a bőre. Láttam én már fiatalos 40 éveseket, de ők sem olyanok, mint egy tini, max feszesebbek meg nincsenek mély ráncaik, de itt nem arról van szó, szerintem érthető, hogy hogy értem... Ráadásul mindig spirituális dolgokkal van elfoglalva, simogatja a virágokat stb. Szerintetek ő milyen lény??2019. aug. 14. 17:25
1/14 anonim válasza:
Egy démon. Menekülj mert megesz!
2/14 A kérdező kommentje:
Ja és olyan szabályos az arca mintha photoshop lenne pedig látom én eleget smink nélkül. Tényleg mintha formatervezett lenne, ráadásul irtó gyorsan tud hízni meg fogyni ezt sem értem. És a bőrén az sem látszik.
2019. aug. 14. 17:27
5/14 anonim válasza:
Egy ember. Nem kell minden mögött hülyeségeket látni.
6/14 anonim válasza:
Egy testrabló!! Ne aludj el! Menekülj!
7/14 anonim válasza:
Nyilvánvalóan reptoid. Nem is kérdés.
9/14 anonim válasza:
Szerintem Érmelléki Kuglófember
Majd jól elvisz aztán megesz!!!
10/14 ******?! válasza:
Nem vagyok biztos benne, de szerintem egy 16 évesnek látszó 40-es lény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!