Szellemmel szexelni megcsalasnak szamit e?
Figyelt kérdés
Megcsalom e a bartom ha szellemekkel szexelek?2019. aug. 4. 09:15
1/9 anonim válasza:
Igen. Ha mégis megtennéd, meséld el, milyen volt. 😂
2/9 anonim válasza:
Csak akkor nem számít megcsalásnak ha análisan szexelsz vele.
3/9 ******?! válasza:
Ha nem élveznek beléd, akkor nem.
4/9 anonim válasza:
Nem, de majdnem elmebajnak igen. Szellemmel kapcsolatba sem léphetsz, ha nem vagy igen-igen magas szellemi szinten levő ember, és az, hogy te szellemekre gerjesz, nem a magas szellemiség és a tiszta tudat jele, hanem a buggyantságé. lehet, hogy ma ez a divat, de akkor is buggyant és ferde jellemet takar.
5/9 anonim válasza:
Nem, az csak skizofréniának számít.
6/9 anonim válasza:
Igen. Talán még jobban, mert kb az egész mentális alapokon van.
7/9 anonim válasza:
Nincsenek szellemek. Én tapasztaltam szellemeket,de a pszichiáter szerint átmeneti pszichotikus állapot volt,amit stressz váltott ki,mivel bántalmazó környezetben voltam. Ilyenkor történt velem egy démoni megszállás. Elmúlt ezért nem lettem skizofrénnel diagnosztizálva.
8/9 anonim válasza:
Barátod nem csalod meg, ha szellemmel szexelsz, legfeljebb lapátra tesz, ha nem akar osztozni.
A szellemet viszont megcsalod barátoddal, tehát legjobb, ha önként megszakítod a hús-vér kapcsolatot, mert a szellemek igencsak bosszúállók!
9/9 anonim válasza:
Hát ha ezt megtudja az illető nem a megcsaláson fog kiborulni😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!